Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tanitim posteri nasil hazirlanir?

Editör

Yeni Üye

Tanıtım posteri nasıl hazırlanır?​

Posterin diğer başlıkları en fazla 40 punto büyüklükte olmalıdır. Posterin yazar adları ve diğer bilgileri en az 18 punto büyüklükte olmalıdır. Metin yazıları da 18 puntodan az olmamalıdır. Kullanılacak fontlar, resimler ve görseller açık ve en az 2-3 metre uzaktan okunabilir nitelikte olmalıdır.

Tiyatro afişi nedir?​

Tiyatro afişleri sadece bir bilgilendirme yüzeyi olmakla beraber aynı zamanda grafik tasarım alanının sanatsal olarak ele alınan en etkin alanıdır. Tıpkı sinema afişlerinde olduğu gibi bir öyküye bağlı olan bu afişlerde oyun hakkında ipuçları veren görseller ya da oyundan alınmış sahneler betimlenmektedir (E.

Poster nasıl basılır?​

Poster nasıl basılır?
Poster bastırmak için en uygun yer dijital baskı merkezleridir. Şu anda görsel kalitesi ve kağıdı en iyi olan baskı yöntemi dijital baskıdır. Bastırgelsin dijital baskıyı evinize taşır. Poster bastırmak için tek yapmanız gereken bilgisayarınızdan www.bastirgelsin.com adresimize girip poster kategorimizi seçmeniz.

Poster nasıl bir şey?​

Poster, bir şeyin duyumunu yapmak veya bir şeyi tanıtmak için resimli olarak hazırlanan bir görseldir.

Tanıtım afişi nedir?​

Tasarım ve sanat kaygısının eşit ağırlıkta olduğu bir mesajı iletmek ve ya bir ürünü tanıtmak amacıyla hazırlanan ve karşımıza hemen her yerde her an çıkabilecek grafik ürünlerdir.

Nereden poster bastırılır?​

Nereden poster bastırılır?

Poster bastırmak ne kadar?​

Poster Baskı Fiyat Listesi (KDV Dahildir)
Ebat | 1–3 Adet | 10 Adet ve üzeri
см | 49,90 TL | 39,90 TL
см | 49,90 TL | 39,90 TL
см | 59,90 TL | 49,90 TL
см | 69,90 TL | 54,90 TL

Poster etmek ne demek?​

Afiş veya poster Türk Dil Kurumu’nun tanımına göre; “bir şeyi duyurmak veya tanıtmak için hazırlanan, kalabalığın görebileceği yere asılmış, genellikle resimli duvar ilanı, ası” şeklinde tanımlanmaktadır. Afiş, reklam ya da propaganda yapmak, bir oyun, sergi, ürün ve benzerlerinin duyurulmasında kullanılır.

Tanıtım posteri hazırlarken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Posterin başlıkları en fazla 40 punto büyüklüğünde olmalıdır. Yazar adları ve diğer bilgiler en az 18 punto büyüklüğünde olmalıdır ve metin yazıları da 18 puntodan küçük olmamalıdır. Kullanılacak fontlar, resimler ve görseller açık ve en az 2-3 metre uzaktan okunabilir olmalıdır.

Tiyatro afişi, sadece bir bilgilendirme yüzeyi olmakla birlikte grafik tasarım alanında sanatsal olarak ele alınan önemli bir unsurdur. Tiyatro afişleri, oyun hakkında ipuçları veren görseller ya da oyundan alınmış sahneleri içerebilir ve bir anlam bütünlüğü oluşturabilir.

Poster basımı için en uygun yerler arasında dijital baskı merkezleri bulunmaktadır. Dijital baskı, şu anda en iyi görsel kaliteyi ve kağıt kalitesini sağlayan bir baskı yöntemidir. Bastırgelsin gibi dijital baskı hizmeti sunan firmalar, kolayca online olarak poster bastırma imkanı sağlamaktadırlar.

Poster genel olarak bir şeyin duyumunu yapmak veya bir şeyi tanıtmak amacıyla resimli olarak hazırlanan bir görseldir. Tanıtım afişleri ise tasarım ve sanatın eşit ağırlıkla bulunduğu, mesaj iletmeyi veya bir ürünü tanıtmayı amaçlayan grafik ürünlerdir.

Eğer poster bastırmayı düşünüyorsanız, fiyatlar genellikle posterin ebatına ve adet miktarına göre değişiklik gösterebilir. Özellikle adet miktarı arttıkça fiyatlar genellikle düşebilmektedir. Yine de bir fiyat listesine bakarak ihtiyacınıza en uygun seçeneği tercih etmeniz önemlidir.

Son olarak, "poster etmek" ifadesi bir şeyi duyurmak veya tanıtmak için hazırlanan, genellikle resimli duvar ilanı anlamına gelmektedir. Afişler genellikle reklam, propaganda, etkinlik duyurusu gibi amaçlarla kullanılmaktadır ve topluca görülebilecek yerlere asılmaktadır.

Geri