AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tanimadigin birine nasil iltifat edilir?

Editör

Yeni Üye

Tanımadığın birine nasıl iltifat edilir?​

İltifat Etmenin Adabı: Söylediğiniz Kişiyi İstemsizce Gülümsetmeyi Başaracak 14 Cümle
- Bende daha iyi biri olma isteği uyandırıyorsun.
- Bana her zaman ihtiyacım olan tavsiyeleri veriyorsun.
- 3. Dünya çığırından çıktığında gelip sığınmak istediğim yegane insansın.
- Nazik ve ince biri nasıl olunur bana sen gösterdin.

Erkek Kankaya nasıl iltifat edilir?​

Erkek Kankaya nasıl iltifat edilir?
Kankaya İltifat Sözleri
- Şanslıyım çünkü ne yaparsam yapayım, ne olursa olsun, benimle olacak bir kankam var.
- Kankam sen bu kirli dünyada balkonunda çiçekler açan bir ev gibisin.
- Yüzümdeki tebessümün sebebi sensin kanka.
- İyi ki dememin en büyük sebebi sensin biricik dostum.
- Hayat içinde güzellikler barındırır.

Flörte iltifat edilir mi?​

Flörte iltifat edilir mi?
Flört ederken konuşulacak konular, özellikle kızlar için çok önemlidir. Uzunca kendinden bahsetmek yerine, onun hoşuna giden şeylerle ilgili sorular sor, onun için önemli bir şeyin senin için de önemli olduğunu ona hissettir. Adım 7: Abartıya kaçmadan iltifat et. Her kız, iltifatı ve beğeniyi sever.

Ne güzel iltifat?​

SEVGİLİYE EN GÜZEL İLTİFAT SÖZLERİ Kusursuz tavırların var. Korkunç kararlar verdiğimde beni yargılamadığın için sana minnettarım. Ben çoktan şairdim ama senin gibi şiiri ilk defa dinliyorum. Gözlerindeki saklı cenneti benden başkası fark etsin istemiyorum.

Florte nasil iltifat edilir?​

Florte nasil iltifat edilir?
Adım 7: Abartıya kaçmadan iltifat et. Her kız, iltifatı ve beğeniyi sever. Ona, saçlarına, o günkü kıyafetine, makyajına iltifat et. Çok abartıya kaçmadan, hafif hafif, tatlı iltifatlarda bulunarak onun yüzünü güldür ve kendini özel hissetmesini sağla.

Sevgiliye en güzel iltifat nedir?​

Sevgiliye en güzel iltifat nedir?
Sevgiliye güzel sözler
- Seni ben canımın içinde sakladım.
- Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.
- Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın…
- Ve aşk.
- Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.
- O kadar güzel gülüyor ki tamam diyorum bu kadar yaşadığım yeter.

Tanımadığınız birine iltifat etmek her zaman güzel bir jest olabilir ve karşınızdaki kişiyi mutlu edebilir. İltifat etmenin doğru şekillerini bilirseniz, karşınızdaki kişiye olumlu bir etki bırakabilirsiniz. İşte sizinle paylaşılan iltifat önerilerinden bazıları ve nasıl kullanabileceğiniz hakkında bazı ipuçları:

1. "Bende daha iyi biri olma isteği uyandırıyorsun."
- Bu cümleyle karşınızdaki kişiye ne kadar pozitif bir etki bıraktığını söyleyebilirsiniz. Onun etrafında olmaktan keyif aldığınızı ve kendinizi geliştirmek konusunda ilham aldığınızı ifade edebilirsiniz.

2. "Bana her zaman ihtiyacım olan tavsiyeleri veriyorsun."
- Bu cümleyle karşınızdaki kişiye danışmanlık ve destek verdiği için minnettar olduğunuzu ifade edebilirsiniz. Bu tür bir iltifat samimi ve içten bir etki bırakabilir.

3. "Nazik ve ince biri nasıl olunur bana sen gösterdin."
- Bu cümleyle karşınızdaki kişinin nazik ve incelikli davranışlarının farkında olduğunuzu ve onu takdir ettiğinizi ifade edebilirsiniz. Bu tür bir iltifat karşınızdaki kişinin karakterini övdüğünüzü gösterebilir.

Görüldüğü gibi, doğru şekilde yapılan iltifatlar karşınızdaki kişiyi mutlu edebilir ve ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir. Her zaman içten ve samimi olmaya özen göstererek, sevgi ve takdirinizi ifade edebilirsiniz. Unutmayın, karşınızdaki kişiyi gerçekten tanımadığınız bir durumda da güzel ve nazik sözlerle yaklaşmanız önemlidir.

Geri