Tane Tane Pirinç Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay bardağı şehriye
2.5 su bardağı pirinç
1 tane tavuk bulyon
Tuz
1 yemek kaşığı tereyağı
3.5 bardağı su pirincin üstünü geçecek az
Tane Tane Pirinç Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle sıvı yağı tenceremize alıyoruz.
Sonrasından şehriyemizi ekleyip renk değiştiren kadar karıştırıyoruz.
Sonrasında pirinci ekleyip 10 dakika kavuruyoruz.
Tereyağını ekleyip sıcak suda çözdüğümüz bulyonu da ekleyip suyumuzu ekleyip 5dakika normal ateşte sonrasında altını kısıyoruz. Servise hazır şimdiden herkeze affiyet olsun .
Tane Tane Pirinç Pilavı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay bardağı şehriye
2.5 su bardağı pirinç
1 tane tavuk bulyon
Tuz
1 yemek kaşığı tereyağı
3.5 bardağı su pirincin üstünü geçecek az
Tane Tane Pirinç Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle sıvı yağı tenceremize alıyoruz.
Sonrasından şehriyemizi ekleyip renk değiştiren kadar karıştırıyoruz.
Sonrasında pirinci ekleyip 10 dakika kavuruyoruz.
Tereyağını ekleyip sıcak suda çözdüğümüz bulyonu da ekleyip suyumuzu ekleyip 5dakika normal ateşte sonrasında altını kısıyoruz. Servise hazır şimdiden herkeze affiyet olsun .
Tane Tane Pirinç Pilavı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı