AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tan Kasım Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Tan Kasım Şarkı sozleri
Tan Kasım şarkısı sozu
Gel bahar olmadan gel beni dondur hayata
Yine istersen git kasımda
Sev diyemem sevdam başında
Oldur beni veremem başka kollarda
Her şeye rağmen goreyim dedim
Sensizliği deneyeyim dedim
Saymadım gecti mevsimler
Her duşen yaprak eksildi
Bir butun oldum yarımdım
Anlamlar buldum sarıldım
Belki son yazım gel arındım gel
Gel bahar olmadan gel beni dondur hayata
Yine istersen git kasımda
Sev diyemem sevdam başında
Oldur beni veremem başka kollarda

Tan Kasım şarkısının sözleri duygusal bir temaya sahip. Şarkıda bir aşkın karmaşık duyguları anlatılıyor. İki aşık arasındaki ilişkiye dair zorluklar, ayrılıklar, özlem ve yeniden bir araya gelme isteği dile getiriliyor.

Şarkıda baharın gelmesini beklerken, hayatın donması metaforu kullanılarak aşkın zorlukları vurgulanıyor. "Sev diyemem sevdam başında" cümlesi ile aşkın yoğunluğu ve iç çekişmeleri ifade ediliyor. "Öldür beni veremem başka kollarda" ise aşkın sevgiye olan bağlılığını ve sadakatini yansıtıyor.

Şarkının nakarat kısmında ise "Belki son yazım gel arındım gel, gel bahar olmadan gel beni dondur hayata" cümleleriyle bir araya gelme umudu ve tekrar hayata tutunma isteği dile getiriliyor. Ayrıca "Yine istersen git kasımda" cümlesiyle de ayrılığın kaçınılmazlığına gönderme yapılıyor.

Şarkının genelinde aşkın karmaşıklığı, tutkusu ve özlemi işlenirken, hayatın iniş çıkışları ve duygusal yükleri de vurgulanıyor. Tan Kasım şarkısının dokunaklı sözleri ve duygusal melodisi dinleyicilere derin duygular yaşatmaya yönelik bir içeriğe sahip.

Geri