AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tan Elbise Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Tan Elbise şarkı sozu
Ben bu şarkıyı beğendimimagestanelbisesarkisi5adac5af87c6apng
Ustume geliyorlar cumlede sen gecince
Dudaklarım kapanamıyor zehir gibiyim
Kızsam da kıyamıyorum senin masum haline
Hic onemi yok susar gibiyim sana deliyim
Şimdi sen en derinde saltanat suruyorsun
Bir kucuk merakım var
Ne kadar seviyorsun
Senin bir guluşune dunyalar kuruyorum
Yoksa ben farketmeden hayal mi goruyorum
Deli mi oluyorum?
Ustumde sana ait en sevdiğim elbise
Sen yokken tukenmeyen vakit gibiyim
Haince bakıyorsun deli mavi gozlerinle
Uyurken gezer gibiyim
Sana deliyim

Tan Elbise şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten duygusal ve etkileyici bir hava taşıyor. Şarkıda aşkın derinliklerinden ve tutkulu duygulardan bahsediliyor. İlişkideki karşı konulamayan çekim ve tutkunun ifadesi olarak yansıyan sözler, sevgilinin yokluğunda yaşanan özlem ve etkilenme hallerini anlatıyor. Aşkın yoğunluğu ve şiddeti, şarkının her dizesinden hissediliyor.

Sözlerde sevilen kişiye duyulan aşk ve hayranlık açıkça ifade ediliyor. "Senin bir gülüşüne dünyalar kuruyorum" cümlesi, aşkın ne kadar etkileyici ve bütünleyici bir güç olduğunu vurguluyor. Aşkın insanı nasıl deliye döndürebileceğini, hayallerle gerçeğin arasındaki ince çizgiyi gösteren şarkı, duygusal bir çırpınışa da işaret ediyor.

Tan Elbise şarkısı, her dizesinde dinleyicisini duygusal bir yolculuğa çıkartacak cinsten etkileyici bir parça gibi görünüyor. Aşkı, tutkuyu ve özlemi hissettiren bu şarkı, sanırım birçok kişinin duygularına tercüman olabilecek güce sahip. Bu tür şarkılar hem romantik duyguları canlandırırken hem de derin düşüncelere yol açarak dinleyeni etkileyebilir.

Geri