AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tan Cal Oyna Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Tan Cal Oyna şarkı sozleri
Tan Cal Oyna şarkısı sozu
Guzelsin edalısın arızan var yalancısın
Benimle kuralcı ol adapte ol uyar mısın
İnanmadım gerceklere gercekten yaralandım
Bak herkes haklı cıktı umutlar yarım
Boşver her gunun arkasında yepyeni bir umut var
O halimide zalimide bilir yananı gorur
Unutma ki adaletin de bir tarzı var
Cal oyna gelsin sazın sozun
Yine gelecek gitsin gorsun
Bakalım kac gun dayanacak
İki gun ayrı kalanın hesabını
Kacırdım kecisini mecisinide bırak
Hangi giden donmemiş ki sen kacamayacaksın
Kacamayacak

Merhaba! "Tan Çal Oyna" şarkısının sözlerine cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu şarkının sözleri oldukça duygusal ve anlamlı bir mesaj içeriyor. Şarkıda geçen sözlerin genelinde aşk, hayal kırıklığı, umut ve adalet gibi temalar işlenmiş.

Şarkının başında "Güzelsin edalısın arızan var yalancısın" ifadesiyle belki de bir ilişkide yaşanan karmaşık duyguları anlatıyor. Hayal kırıklığı ve aldatılmışlık gibi duyguları da hissediyorum. "Benimle kuralcı ol adapte ol uyar mısın" cümlesi ise belki de ilişkideki dengeyi korumaya çalışma isteğini yansıtıyor.

Şarkıda aynı zamanda umut ve adalet temasına da değiniliyor. "Boşver her günün arkasında yepyeni bir umut var" ifadesiyle umudu kaybetmemek gerektiğini vurguluyor. Adalet konusunda da "Unutma ki adaletin de bir tarzı var" cümlesiyle dikkat çekiyor.

Son olarak, "Çal oyna gelsin sazın sözün, yine gelecek gitsin görsün" bölümünde ise belki de yaşanan acıları unutmaya çalışırken müziğin ve dansın gücünden bahsediliyor. "Hangi giden dönmemiş ki sen kaçamayacaksın, kaçamayacak" kısmı ise belki de ayrılık acısına ve kaçışın mümkün olmadığına işaret ediyor.

Şarkının genelinde duygusal karmaşıklık, umut ve adalet gibi konuları işleyen güçlü bir message olduğunu düşünüyorum. Bu tür şarkılar dinleyicilerin duygularına tercüman olabilir ve onları derinden etkileyebilir. Umarım bu yorumlarımı beğenmişsinizdir. Başka herhangi bir sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.

Geri