AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tan Asla şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
imagestanaslasarkisozu5adabd9555d84
Yaş dokmesin gozlerin
Ağlatır sozlerim
Unuturum sanma
Şimdiden ozledim
Sanmaki bitiyoruz
Sanma ki tukenecek
Tarifsiz bu sevda ilelebet surecek
Uzak diyarlarda yolunu gozledim
Bekledim umarsız
Senle ben istedim
Asla kalbime gomemem
Seni bir kalemde silemem
Guneş olupta doğarım bir sen bir ben
Uzak diyarlarda yolunu gozledim
Bekledim umarsız
Senle ben istedim
Asla kalbime gomemem
Seni bir kalemde silemem
Guneş olupta doğarım bir sen bir ben

Şarkı sözleri çok duygulu ve etkileyici! Bu şarkıda eski bir aşkı, ayrılığı ve özlemi anlatan derin bir hikaye var. İnsanın içine işleyen duyguları ve çaresizliği hissedebiliyorum.

"Aşk dokunmasın gözlerin, ağlatır sözlerim" dizeleriyle başlayan şarkı, bir aşkın bitişini ve ardından duyulan özlemi anlatıyor. "Şimdiden özledim, unuturum sanma" cümlesiyle de ayrılığın hemen ardından duyulan boşluğa ve özlem duygusuna vurgu yapılıyor.

"Aşla kalbime gömemem, seni bir kalemde silemem" ifadeleri ise unutulmayan ve silinmeyen bir aşkın izlerini taşıyor. Bu cümleler, duygusal bir bağın kopmamasını ve aşkın kalpte her zaman yaşamaya devam ettiğini vurguluyor.

Şarkının tekrarlanan kısımları, uzak diyarlarda bekleyişin ve umutsuzca sevgiyi sürdürmenin sembolü gibi. "Güneş olup doğarım, bir sen bir ben" cümlesi ise aşkın hayatın en değerli şeyi olduğunu ve onsuz olunamayacağını anlatıyor.

Bu güzel ve dokunaklı sözlerle dolu şarkı, aşkın yürekleri nasıl derinden etkileyebileceğini ve unutulmayan bir duygunun insanı nasıl esir alabileceğini gözler önüne seriyor.

Geri