AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tampermonkey guvenli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tampermonkey güvenli mi?​

Virüs değildir script eklemeni sağlayan bir eklentidir bende kullanıyorum YouTube’dan video indirmek için oraya script kurmuştum onun sayesinde YouTube’da her videonun altında indir butonu var.

Tampermonkey uzantısı nedir?​

Tampermonkey, 10 milyondan fazla kullanıcısı olan en popüler tarayıcı eklentilerinden biridir. Tampermonkey, web sitelerinde kullanıcı komut dosyaları (bazen Greasemonkey komut dosyaları da denir) çalıştırmak için kullanılır.

Violentmonkey nedir?​

Violentmonkey nedir?
maxthon için bir betik yöneticisi. greasemonkey ve tampermonkey benzeri bir alet. aynı zamanda opera tarayıcıda da çalışan eklentidir.

TamperMonkey nasıl kullanılır?​

TamperMonkey nasıl kullanılır?
Yöntem #2: Google Chrome’da TamperMonkey nasıl kullanılır?
- Adım #1: Buradan Chrome Web Mağazası üzerinden TamperMonkey uzantısını indirin.
- Adım #2: Ekleme isteğini onaylayın.
- Adım #3: Kullanmak istediğiniz komut dosyalarını bulun.
- Adım #4: Yükle butonuna tıklayın.
- Adım #5: Dilediğiniz kadar komut dosyası ekleyin.

TamperMonkey nedir nasıl kullanılır?​

TamperMonkey dosya komut yöneticisi, ziyaret ettiğiniz internet siteleri üzerinde görüntüleme düzenlemeleri yapmanızı sağlar. Yani TamperMonkey ile direkt olarak internet sitesinin kodlarına müdahale edemezsiniz ancak karşınıza çıkan tasarımı özelleştirerek farklı bir görüntüleme ile kullanabilirsiniz.

Meddlemonkey uzantısı nedir?​

MeddleMokey, Chrome, Opera ve Safari gibi popüler Web tarayıcıları için bir tarayıcı eklentisidir. Kullanıcıların, kullanıcı komut dosyaları olarak bilinenleri çalıştırmasını ve yönetmesini sağlar.

Orangemonkey nedir?​

Orangemonkey nedir?
the hope six demolition project albümünden çıkan üçüncü pj harvey parçası. her şarkısı için farklı bir şehre gitme halini gelenekselleştirdiği anlaşılan pj, kosova ve washington d.c.’den sonra kabil ve parvan’da .

Meddlemonkey Chrome nedir?​

Meddlemonkey Chrome nedir?

Chrome uzantıları nasıl kapatılır?​

Chrome’u açın. Uzantılar’ı seçin. Kaldırmak istediğiniz uzantının yanındaki Kaldır’ı seçin. Onaylamak için Kaldır’ı seçin….Uzantıyı devre dışı bırakma
- Chrome’u açın.
- Diğer. Diğer araçlar. Uzantılar’ı seçin.
- Devre dışı bırakmak istediğiniz uzantıyı kapatın.

Tampermonkey, güvenli bir şekilde kullanılabilecek bir script yöneticisi eklentisidir. Kullanıcıların web sitelerinde komut dosyaları çalıştırmasına olanak tanır ve özelleştirmeler yapmalarını sağlar. Ancak, dikkatli olunması gereken noktalar da bulunmaktadır.

1. **Güvenilir Kaynaklar**: Script veya komut dosyalarını yüklerken güvenilir kaynaklardan temin etmek önemlidir. Bilinmeyen veya güvensiz kaynaklardan gelen script'leri yüklemek, bilgisayarınıza zarar verebilir.

2. **Güncel Tutun**: Tampermonkey veya herhangi bir script yöneticisi eklentisini güncel tutmak önemlidir. Güncellemeler genellikle güvenlik açıklarını kapatır ve daha güvenli bir deneyim sağlar.

3. **İzin Kontrolü**: Script'lerin hangi izinlere sahip olduğunu kontrol etmek ve gereksiz/şüpheli izinleri kabul etmemek önemlidir. Örneğin, bir script'in tarayıcınızın tüm verilerine erişim izni olması şüpheli olabilir.

Tampermonkey gibi eklentilerin yanı sıra Violentmonkey ve Meddlemonkey gibi benzer script yöneticisi eklentileri de mevcuttur. Bu eklentiler de aynı amaçla kullanılmaktadır ve genellikle güvenilirdir. Ancak yine de yukarıda belirttiğim güvenlik önlemlerine dikkat etmek önemlidir.

Orangemonkey ise bir PJ Harvey şarkısından bahsediyor gibi görünüyor ve script yöneticisi eklentileri ile ilgisi yoktur.

Chrome uzantılarını kapatmak için ise Chrome tarayıcınızı açıp, Uzantılar bölümüne giderek kaldırmak veya devre dışı bırakmak istediğiniz uzantıları seçebilirsiniz. Bu sayede istenmeyen uzantıları tarayıcınızdan kaldırabilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Geri