AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tamircinin maasi ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tamircinin maaşı ne kadar?​

Kariyerinde Maaşlar

Tüvtürk personeli ne kadar maaş alıyor?​

Kariyerinde Maaşlar
Çıraklık maaşı kime verilir?
3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununun “Ücret ve Sosyal Güvenlik” başlıklı 25 inci maddesi uyarınca, aday çırak ve çıraklar ile işletmelerde mesleki eğitim gören, staj veya tamamlayıcı eğitime devam eden öğrencilere işletmeler (işyerleri) tarafından ücret ödenmesi zorunludur.
Tüvtürk de çalışmak için ne gerekli?
A.Ş. En az lise mezunu olması gerekiyor. Meslek liselerinin; Motor, Makine, Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun, “B” sınıfı sürücü belgesi olan, Bilgisayar kullanabilen, Müşteri memnuniyeti bilincine sahip, Askerlik görevini tamamlamış tercih sebebidir.

Tüvtürk istasyon amir yardımcısı ne iş yapar?​

Araç Muayene İstasyon Amir Yardımcısı Meslek Tanımı : Araç muayene istasyonlarında, araç muayenelerinin standartlara uygun yapılmasını sağlama, ekibin çalışmalarını kontrol etme, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalışmalar yapma bilgi becerisine sahip nitelikli kişidir.

Kimler çırak çalıştırabilir?​

Soru 35- Kimler Çırak Olabilir?
Çıraklık eğitim okuyanlara ne kadar para alıyor?
3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu’nda yapılan yeni düzenleme ile mesleki eğitim merkezine kayıt yaptıran bir öğrenci, okurken aylık yaklaşık 1.275 lira ücret alıyor. Üç yılın sonunda kalfa olanların ücreti 2.125 liraya yükseliyor. Bu ücretlerin tamamı devlet tarafından ödeniyor.
Mekanik ustası ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar

Geri