AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tam kapanmada ev tasinabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tam kapanmada ev taşınabilir mi?​

Yasaklarda Tam Kapanmada Ev Taşımak Yasak Mı? Yasakalrda Tam kapanmada ev taşımak yasak değildir. Gerekli izin belgelerinin alınması ile serbesttir.

Yasaklarda ev taşımak için nereden izin alınır?​

Sokağa çıkma yasağında ev taşınma iznini valilik ve kaymakamlığı arayarak durumunu bildirip gerekli izni alabilirsiniz. Kısıtlama maddelerinde ikametgah belgesi isteyebilir ve böylece taşınmaya izin verilir. Böyle bir durum ile karşı karşıya kaldığınızda e-devlet sistemi üzerinden ikametgah belgesi almanız gereklidir.
Ev taşıma izni kaç gün 2021?
İş Kanunu’nda işverenin rızası durumunda ücretli ya da ücretsiz izin hakkı tanıyabileceği belirtilmektedir. Buna göre taşınmanız gerektiği zamanda işyerinizden en az bir hafta öncesinden izin almanız gerekmektedir. Maalesef İşverenin rızasına kalmış olan taşınma izni genelde maksimum 2 gündür.

Eşya taşımak yasak mı?​

Şehirler arası veya şehir içi olsun şu anda lojistik veya nakliye için bir yasak yok. Ev eşyalarını taşıma hizmetine ihtiyaç duyuyorsanız, rahatlıkla ev eşyalarını bir nakliye firması ile taşıyabilirsiniz.

Taşınmaya izin var mı?​

Kanunda Ev Taşıma İzni Var mı? İş Hukuku’nda direkt ev taşıma izni olarak düzenlenmiş bir izin çeşidi bulunmasa da, 4857 sayılı İş Kanunu 55/j bendine göre; ücretli veya talebinize bağlı olarak ücretsiz izin kullanmanız mümkündür.
Nakliyeciler nasıl izin alınır?
Nakliyeci Çalışma İzin Belgesi Nasıl Alınır?
- E Devlet uygulamasına giriniz.
- İçişleri Bakanlığı sekmesine giriş yapınız.
- E Başvuru sekmesine tıklayınız.
- Çalışma Muafiyet İzin İşlemlerini seçiniz.
- Çalışma Muafiyet İzin Belgesi kısmına tıklayarak ilgili bölümden belgenizi alabilirsiniz.

E devlet taşınma izni nasıl alınır?​

Adım: E-devlet’e giriş yap ve arama çubuğuna ‘E-Başvuru (İçişleri Bakanlığı) yaz ve çıkan seçeneğe tıkla.
- 2.Adım: Açılan ekranda sağ üst köşede bulunan ‘Yeni Başvuru’ butonuna tıkla.
- Adım: Daha sonra adres ve iletişim bilgilerini doldur.
- Adım 5: Formun devamındaki başvuru konusuna ‘Taşınma İzni’ yazabilirsin.

Geri