AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tam kapanma sinavlar iptal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tam kapanma sınavlar iptal mi?​

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre okullarda yapılacak sınavlar iptal edilmedi, 3 Mayıs 2021 sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelendi.
2021 üniversite sınavı iptal mi?
ÜNİVERSİTE SINAVI İPTAL Mİ OLDU 2021? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “Anaokulu, kreş, 8’inci ve 12’nci sınıflar dahil, tüm kurumlarda yüz yüze eğitime ara verilecek, tüm sınavlar ertelenecektir.” Tam kapanmanın bitiş tarihi 17 Mayıs’a gelmektedir. YKS sınavını etkilememektedir.

Sınavlar iptal olacak mı?​

MEB’in açıklamasına göre; Sınavlar okul ortamında ve yüz yüze yapılacak. Öğrencilerin sınavları 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başından 26 Mart 2021 tarihine kadar işlenen konu ve kazanımları kapsayacak şekilde, 18 Haziran 2021 tarihine kadar planlanarak uygulanacak.
AYT erteleniyor mu?
YKS ile ilgili herhangi bir erteleme şu an için söz konusu değil. 2021 YKS NE ZAMAN? 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Temel Yeterlik Testi (TYT) 26 Haziran, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) 27 Haziran tarihlerinde uygulanacak.

Sınav ertelenir mi?​

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle; Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00’den itibaren uzaktan eğitime başlanacaktır. Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 sonrasına ertelenmiştir.
2020-2021 sınavlar iptal olacak mı?
Özellikle lise öğrencileri, pandemi nedeniyle ikinci dönem sınavlarının iptal edilmesi için uzun süredir sosyal medyadan kampanyalar yürütüyordu. Bakanlığın getirdiği düzenleme kapsamında alınan kararlar şu şekilde: 1- 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin her dersten tek sınav yapılacak.

TYT sınavı iptal olur mu?​

Yükseköğretim Kurulu, 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ndan itibaren ön lisans ve lisans programlarını tercihte 150 ve 180 olan TYT ve AYT baraj puanları uygulamasının kaldırıldığını duyurdu.
ÖSYM sınavları ertelenir mi?
Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00’den itibaren uzaktan eğitime başlanacaktır. Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 sonrasına ertelenmiştir.

TYT AYT iptal olur mu?​

AYT sınav süresi ne kadar?
Temel Yeterlilik Testinin 135 dakika olan sınav süresi, 30 dakika artırılarak 165 dakika olarak uygulanacak. Alan Yeterlilik Testi (AYT) süresi 180 dakika olacak. Yabancı Dil Testi (YDT) 120 dakika olacak. TYT-AYT BARAJ PUANLARI KALDIRILDI MI?

Sınav tarihleri ertelendi mi?​

Geri