Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Taksimde hangi Club gidilir?

Editör

Yeni Üye

Taksimde hangi Club gidilir?​

Pub Crawl İstanbul. 1.177. Şehir Turları • Bar, Kulüp ve Pub Turları

Taksimde hangi bara gidilir?​

Ritim. 390. Barlar ve Kulüpler • Dans Kulüpleri ve Diskolar.

Bar pub ne demek?​

Bar pub ne demek?
‘Pub’, aslında İngilizcedeki ‘public house’un kısaltılmış hali. İngilizcede pub kelimesi bir anlamda halkevi demek. Herkese açık olan bu paylaşımcı mekân, iş çıkış saatlerinde ve hafta sonlarında dolup dolup taşar. Pub’lar insanın düşünmeden, rahatça, evi gibi içeri girdiği mekânlardır.

Bistro ne demek TDK?​

TDK’ya göre bistro ne anlama gelir? İşte bistronun kısaca kelime nedir sorusu ve diğerlerinin ayrıntılı cevapları. Bistro, içki içilebilen bir tür kafe olarak tarif edilmektedir.

Taksim’de akşam ne yapılır?​

Taksim’de Gezilecek Yerler
- İstiklal Caddesi. İstiklal Caddesi.
- Pera Müzesi. Pera Müzesi.
- Taksim Meydanı Taksim Meydanı
- Çiçek Pasajı Çiçek Pasajı
- Galata Mevlevihanesi. Galata Mevlevihanesi.
- Taksim Gezi Parkı Taksim Gezi Parkı
- Taksim Cumhuriyet Anıtı Taksim Cumhuriyet Anıtı
- Hüseyin Ağa Camii. Hüseyin Ağa Camii.

Taksim Neyi Meşhur?​

Taksim Neyi Meşhur?
Taksim Cumhuriyet Anıtı, Gezi Parkı, Atatürk Kültür Merkezi, Atatürk Kitaplığı, şık kubbeli Aya Triada kilisesi, nostaljik tramvay durağı, Hüseyin Ağa Camii ve ünlü İstiklal Caddesi ile bütünleşen Taksim meydanı, İstanbul’un en popüler meydanlarından birisi konumunda.

Taksim Beyoğlunda ne yenir?​

Beyoğlu’nda Nerede Yemek Yenir?
- Günün Her Saati Doyabileceğiniz Bir Mekan: Kafe Ara.
- Güneydoğu Mutfağı: Antiochia.
- Kayseri Mantısının Adresi: Hala Mantı Evi.
- Vejetaryen ve Veganlara Hitap Ediyor: Zencefil.
- Meyhane Kültürünü Sürdürüyor: Karaköy Lokantası
- Ocakbaşının Adresi: Zübeyir.
- Terasta Şehir Manzarası: Cachi.

Pub ne demektir?​

Britanyalı sosyal kültürünün en önemli parçalarından birisi olan pub, Public House kelimelerinin kısaltılmasından oluşur. İnsanların boş vakitlerini geçirdiği, dinlendiği ve bir arada bulunduğu, alkol tüketilen yerlerdir.

Birahane nasıl bir yer?​

Birahane nasıl bir yer?
bira satilan yer. genelde ayakta durulan, ortaya yuvarlak masalar konulmus, uzerinde patates kizartmasi ve bira ikilisinin eksik olmadigi mekanlardir. muptelalari ve de gediklileri boldur, son yillarda sifreli kanal gosterim yeri olmus ve adini bu yonde degistirmeye meyillenmistir.

Tele bar ne demek?​

konsların belli bir meblağ karşılığında fuhuş için çıktıkları pavyonlara verilen isimdir. bir kaç defa denk geldim. çağırdığım kons baktım fuhuş pazarlığına başlamış. lan ne alaka iki muhabbet için çağırdım dedim. burası telebar burada çıkarman lazım yoksa ben kalkıyorum deyince şok olmuştum. bu tür mekanlar acilen …

**Pub Crawl İstanbul:** Taksim'de gece eğlencesi için tercih edilebilecek bir seçenek olan Pub Crawl İstanbul, şehir turu, bar ve pub turları gibi etkinlikler düzenliyor. Farklı mekanlarda eğlenmek isteyenler için keyifli bir seçenek olabilir.

**Ritim:** Taksim'de gidilebilecek barlar arasında öne çıkan Ritim, dans kulüpleri ve diskolar kategorisinde yer alıyor. Eğlenceli bir atmosferde dans etmek ve keyifli bir gece geçirmek isteyenler için ideal bir tercih olabilir.

**Pub ve Bistro:** Pub kelimesi, aslında İngilizcede "public house"un kısaltması olup halka açık bir mekan anlamına gelmektedir. Genellikle rahat ve ev konseptindeki bu mekanlarda insanlar içki içerken dostlarıyla keyifli vakit geçirebilirler. Bistro ise içki içilebilen bir tür kafe olarak tanımlanmaktadır.

**Taksim'de Akşam Gezilecek Yerler:** Taksim'de akşam gezilecek yerler arasında; İstiklal Caddesi, Pera Müzesi, Çiçek Pasajı, Galata Mevlevihanesi gibi tarihi ve kültürel mekanlar ile Taksim Meydanı ve Gezi Parkı bulunmaktadır. Bu yerlerde yürüyüş yaparak veya çevreyi keşfederek keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

**Taksim'in Meşhurları:** Taksim meydanı, Cumhuriyet Anıtı, Gezi Parkı, çeşitli kültür ve sanat merkezleri ile tarihi yapılar şehrin popüler mekanları arasında yer alır. Bu mekanlar, İstanbul'un önemli simgeleri arasındadır ve ziyaretçilere farklı deneyimler sunabilir.

**Beyoğlu'nda Ne Yenir:** Beyoğlu bölgesinde yemek yemek isteyenler için farklı seçenekler bulunmaktadır. Kafe Ara, Antiochia, Hala Mantı Evi, Zencefil, Karaköy Lokantası, Zübeyir ve Cachi gibi mekanlar farklı mutfağıyla ve sunumlarıyla misafirlerine keyifli yemek deneyimleri yaşatabilir.

**Birahane:** Birahane, genellikle ayakta içki içilen, patates kızartması gibi atıştırmalıkların bulunduğu, keyifli ve sosyal bir atmosfere sahip mekanlardır. İnsanların buluşup vakit geçirdiği, muhabbet ettiği ve rahatladığı mekanlar arasında yer alır.

**Tele Bar:** "Tele Bar" terimi, konsların belirli bir ücret karşılığında fuhuş için çıktıkları pavyonlara verilen bir isimdir. Bu tür mekanlar genellikle şüpheli faaliyetlere sahne olabilir ve dikkatli olunması gerekir. Bu tip yerler genellikle şüpheli aktivitelere karşı uyarıcı bir nitelik taşıyabilir.

Geri