Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Takdir Tesekkur yil sonu notuna gore mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Takdir Teşekkür yıl sonu notuna göre mi?​

Takdir ve teşekkür belgeleri öğrencilerin yıl sonu başarı puanlarına göre veriliyor. Öğrencilerin yazılı puanlarının toplanması ve toplam girilen sınava bölünmesiyle not ortalaması ortaya çıkıyor.

Takdir teşekkür neye göre verilir?​

Takdir teşekkür neye göre verilir?
İlkokul 4 üncü sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin her birinden 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70.00-84.99 olanlar “Teşekkür”, 85.00 puan ve yukarı olanlar “Takdir” belgesi ile …

Teşekkür almak için notlar nasıl olmalı?​

Teşekkür almak için notlar nasıl olmalı?
a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

60 ortalama ile teşekkür alınır mı?​

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi, b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi, c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir. 2- Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere okulun iftihar listesinde yer verilir.

Takdir Teşekkür notu kaç?​

Takdir Teşekkür notu kaç?
70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

1 tane zayıf olan teşekkür alabilir mi?​

1 tane zayıf olan teşekkür alabilir mi?
TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR: 1 Eylül tarihi itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre özürsüz devamsızlık süresi 5 günü geçmeyen öğrenciler not ortalamasını tutturması halinde teşekkür ya da takdir belgesi alabilecek.
1 zayıf olursa teşekkür alınır mı?​
Derslerin ağırlıklı ortalaması ; 85,00 ve daha yukarı olan öğrenciler takdir belgesi, Lisede en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir. Bu durumda ortalaması tutması durumunda karnede 2 olursa takdir alınır, karnede 1 varsa teşekkür alınmaz.

63 puanla teşekkür alınır mı?​

63 puanla teşekkür alınır mı?

Kaç puanla takdir alıyorsun?​

Kaç puanla takdir alıyorsun?

63 puanla teşekkür belgesi alma durumuyla ilgili net bir bilgi verilememektedir, çünkü genel olarak teşekkür alabilmek için not ortalamasının 70,00-84,99 arasında olması gerekmektedir. Yani 63 puanla teşekkür almak mümkün değildir. Teşekkür belgesi için not ortalamasının belirli bir aralıkta olması gerekmektedir ve 63 puan bu aralığın dışındadır.

Kaç puanla takdir belgesi alınacağına gelince, takdir belgesi için not ortalamasının 85,00 ve üstü olması gerekmektedir. Dolayısıyla takdir belgesi alabilmek için not ortalamasının 85 puandan yüksek olması gerekmektedir. Takdir belgesi, genellikle öğrencilerin üstün başarı gösterdikleri durumlarda verilen bir belgedir. Takdir ve teşekkür belgeleri, öğrencilerin başarılarına göre belirlenmekte olup belirli kriterlere bağlı olarak verilmektedir.

Videoyu izleyemedim, ancak takdir ve teşekkür belgeleri genellikle öğrencilerin akademik performanslarına bağlı olarak verilir. Belirli bir not ortalamasını geçen ve belirli şartları sağlayan öğrencilere takdir veya teşekkür belgeleri verilebilir. Lütfen videoyu izlediyseniz ve ek bilgi vermek isterseniz, sorularınızı iletebilirsiniz.

Geri