Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Takas etmek ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Takas etmek ne demek?​

Takas; bir mal karşılığında başka bir mal vermeye ve değiş tokuş yapmaya denir. Bir taşınmaz mal takas edilmek istendiğinde de süreç benzer şekilde işler. Taşınmaz mallara ait olan değerlerin birbirine denk olması da şart değildir.

Steam takas yasağı nedir?​

Takas yasaklaması nedir? Takas yasaklaması Steam hesabının Steam Topluluğu’nu kullanmasını engeller. Buna takas ve Topluluk Pazarı kullanımı da dâhildir. Takas yasağı sadece bir Steam çalışanı tarafından uygulanabilir.
Takas linki nerede?
Adım #2: Sağ menüden Envanter kısmına tıklayın. Adım #3: Takas Teklifleri butonuna basın. Adım #4: “Kimler bana takas gönderebilir?” kısmına tıklayın. Adım #5: “Takas URL’i” kısmını kopyalayın.

Steam de neden takas yapamıyorum?​

Eğer Steam Guard 15 gün boyunca etkinleştirilmemişse, takas yapamaz ya da Topluluk Pazarı’nı kullanamazsınız. Steam Guard devre dışı olan hesaplar an itibarıyla takas yapamamakta ya da Topluluk Pazarı’nı kullanamamaktadır.

Steam takas banı neden yenir?​

Takas yapacağınız kişinin veya sizin Steam guard mobil uygulaması yoksa takas teklifini kabul ettikten sonra 15 gün bekletir bu da hırsızlıklara karşı önlem amaçlı. Eğer senin mobil doğrulaman var ise bet sitelerinden skin çekebilirsin 15 gün bekletmez bunun için ban veya herhangi bir ceza almazsın.
Steam takas sınırı var mı?
Oyun içinden ya da Topluluk Pazarı’ndan satın alınan öğeler envanterinizde öğenin üzerinde belirtilen tarihe kadar takas edilemez veya Pazar’a konamaz.
Hesabınızda yakın zamanda Steam Guard e-posta ile etkinleştirilmişse, Steam Guard etkinleştirildikten sonraki 15 gün boyunca takas yapamaz ya da Topluluk Pazarı’nı kullanamazsınız. Steam Guard’ın yeniden etkinleştirilmesi ya da kaldırılması da bu sınırlamayı tetikler.
Konut satışlarında da uygulanan bu yöntem sayesinde, ev almak isteyen ancak yeterli parası bulunmayan kişiler sahip oldukları malları takas yöntemi ile değiştirerek ev sahibi olabilecek! Bunun dışında, oturdukları evden memnun olmayan iki ev sahibi de evlerini takas edebiliyor.

Geri