AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tai basvuru nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

Tai başvuru nasıl yapılır?​

Başvuru yapabilmek için https://basvuru.tai.com.tr adresinden sisteme kayıt yapılması gerekmektedir. İlk defa başvuru yapılıyorsa “Yeni Başvuru Yapmak İstiyorum” seçilmelidir. Web sayfasında belirtilen alanlara TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra, boş alanlar doldurulmalıdır.

ASELSAN da ne iş yapılır?​

Aselsan Faaliyet Alanları Asıl görevi Türk silahlı kuvvetleri için elektronik teknolojileri üretmek olan Aselsan, aşağıdaki alanlarda faaliyet göstermekte: Elektronik, Elektro – optik ve mekanik teknolojiler, Bilgisayar destekli geliştirme ve üretim altyapısı.

Vestel iş başvurusu nasıl yapılır?​

Vestel iş başvurusu nasıl yapılır?
Başvurular nasıl yapılacak? VESTEL, personel alımlarını internet sitesi üzerinden yapıyor. İş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar formu doldurarak iş için başvurabiliyor. VESTEL, uygun gördüğü işçilerle iletişime geçerek iş kadrolarına dahil ediyor.

Roketsan nasıl Personel Alıyor?​

Roketsan personel alımına başvuru yapabilmek için adaylar başvurularını aşağıdaki başvuru ekranından hemen yapabilirler. Resmi başvuru ekranı üzerinden adayların Roketsan web sitesine kayıt olması, iş ve işlemlerini oradan takip etmesi gerekmektedir.

ASELSAN hangi alanda çalışma yapar?​

Türkiye’nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN; başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı ihtiyaç makamlarının, haberleşme ve bilgi teknolojileri, radar ve elektronik harp, elektro-optik, aviyonik, insansız sistemler, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri.

Vestel alım var mı?​

Vestel alım var mı?
İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanında Vestel bünyesinde çalışacak adayların yapacakları görevler de bildirildi. Vestel Şirketler Gurubu bünyesinde çalıştırılmak üzere en az ilköğretim mezunu engelli üretim ve montaj işçisi aranmaktadır.

Vestel Mavi yaka ne iş yapar?​

Bedensel gücü ile maaşlı ve ya süreli ücretli işlerde çalışan kişilere mavi yaka denilmektedir. Mavi yaka olarak bilinen bu kişiler mal ve hizmet üretimi yapılan yerlerde, sahada ve üretim tezgahı başında çalışırlar.

Roketsan Hangi üniversite mezunlarını alıyor?​

TÜBİTAK – 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında, Gazi Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, ODTÜ ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü olmak üzere 4 üniversite ile 4 projemiz devam etmektedir.

Tai başvurusu yapmak için şu adımları izlemeniz gerekmektedir:
1. https://basvuru.tai.com.tr adresine giderek sisteme kayıt olun.
2. "Yeni Başvuru Yapmak İstiyorum" seçeneğini seçerek devam edin.
3. TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.
4. İstenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun.

ASELSAN, Türk Silahlı Kuvvetleri için elektronik teknolojiler üretmektedir. Faaliyet alanları şunlardır: Elektronik, Elektro-optik ve mekanik teknolojiler, Bilgisayar destekli geliştirme ve üretim altyapısı bulunmaktadır.

Vestel'e iş başvurusu yapmak isteyenlerin internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Formu doldurarak başvuruda bulunan adaylar, uygun bulunduklarında Vestel tarafından iş başvurusu ile ilgili iletişime geçilecektir.

Roketsan'a personel başvurusu yapmak isteyen adaylar, resmi başvuru ekranı üzerinden başvurularını yapabilirler. Adaylar, Roketsan web sitesine kayıt olarak iş ve işlemlerini takip edebilirler.

ASELSAN, Türk Silahlı Kuvvetleri ve diğer ihtiyaç makamlarının haberleşme ve bilgi teknolojileri, radar ve elektronik harp, elektro-optik, aviyonik, insansız sistemler, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri alanlarında çalışmalar yapmaktadır.

Vestel bünyesinde çalışacak adayların İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvurmaları gerekmektedir. Özellikle en az ilköğretim mezunu engelli üretim ve montaj işçilerine yönelik alımlar bulunmaktadır.

Mavi yaka çalışanlar, bedensel gücü ile maaşlı veya süreli ücretli işlerde çalışan kişilere denir. Genellikle mal ve hizmet üretimi yapılan yerlerde, sahada ve üretim tezgahı başında çalışırlar.

Roketsan, TÜBİTAK-2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında Gazi Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, ODTÜ ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü mezunlarına yönelik projeler yürütmektedir. Bu üniversitelerle iş birliği içinde çalışmaktadır.

Geri