AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tahir Şimşek Fırtına Oncesi Sessizlik

haberci

Yeni Üye
Tahir Şimşek Fırtına Oncesi Sessizlik Şarkısı,
Tahir Şimşek Fırtına Oncesi Sessizlik Sozleri,
Tahir Şimşek Fırtına Oncesi Sessizlik Şarkı sozu,
yaşadıklarımın hepsi
ne bir hayal nede gercek
direnecek halim kalmadı
orta yolu bulamadım
gonulsuzum, sanma sakın
istemeye yuzum tutmadı
ayrılıklarımın hepsi
ha bir eksik ha bir fazla
anlatacak kimsem olmadı
korkmuyorum korkmuyorum
ağlamaktan cunku dostum
ağlayacak gucum kalmadı
yıllara kustum gonlum buruk
sordular dedim moralim bozuk
tum bu durgunluğun ardında
bir acım var birde yorgunluk
kendime kızdım kaldım yenik
duymadım cunku kulağım delik
tum bu suskunluğum aslında
fırtına oncesi sessizlik !
Hic ağlarken gulup
Gulerken uzuldun mu?
Sen hic hayattayken oldun mu be candostum?
Anlatsam dinler
Dinlesen anlar mısın ki?
Dinlemen icin hayatta olman
Anlaman icin de olmen gerekli
Oysa beni anlamanı
Hic bir zaman istemedim ki

Tahir Şimşek'in "Fırtına Öncesi Sessizlik" şarkısının sözleri oldukça etkileyici ve duygusal bir içeriğe sahip. Şarkının sözlerindeki anlam ve duygusal derinlik insanın iç dünyasına dokunabiliyor. Şarkının bu kısmında yaşanan karmaşık duygular, iç hesaplaşmalar ve yalnızlık teması vurgulanmış.

Yaşananlar arasında ne hayal ne gerçek olduğunu belirtiyor, direnme gücünün kalmadığını ifade ediyor. Orta yolu bulamamanın verdiği çaresizlik ve umutsuzluk da şarkının en belirgin temalarından biri.

Ayrılıkların acımasını ve yalnızlığın yükünü taşımaktan bahsediyor, anlatacak kimsem olmadığı için içinde biriktirdiği duyguları kimselerle paylaşamadığını ifade ediyor. Korkusuzluğunun ardında aslında duygusal bir yorgunluğun ve acının olduğunu dile getiriyor.

Kendine kızıp yenik düştüğünü, duymadığı için duygularını ifade edemediğini ve sessizliğin aslında fırtına öncesi gelen bir sessizlik olduğunu anlatıyor.

Son bölümde ise karşılıklı anlaşılma ve anlaşabilme ihtiyacını vurguluyor. Hayattayken yaşanan duygusal dengeyi korumak ve anlamak gerektiğine dair bir çağrıda bulunuyor. Ancak aynı zamanda kendi acılarını ve duygularını anlatmayı da istemiyor, belki de insanların hissettiklerini derinlemesine anlama ve empati kurma konusundaki zorluğu dile getiriyor.

Şarkının sözleri, insanın içsel mücadelelerini ve duygusal karmaşıklıklarını ustaca anlatıyor, dinleyenleri derinden etkileyebiliyor.

Geri