AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Taha Holding sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Taha Holding sahibi kim?​

Taha Holding
Kurucu | Dizdar Ailesi Küçük Ailesi Kısacık Ailesi
Genel merkezi | İstanbul , Türkiye
Kilit kişiler | Vahap Küçük (Yönetim Kurulu Başkanı) Şefik Yılmaz Dizdar İsmail Hakkı Kısacık
Website | tahagroup.com

LC Waikiki yi kim kurdu?​

LC Waikiki yi kim kurdu?
George AmoualLC Waikiki/Kurucuları

LC Waikiki israil malı mı?​

Kısaltması LCW (LC Waikiki) olan markayı 1985 yılında Fransa’da George Amoual kurulmuştur. Ama şuanki sahibi o değildir. Bir Türktür.

LC Waikiki sahibi Mustafa Küçük nereli?​

LC Waikiki sahibi Mustafa Küçük nereli?
Mustafa Küçük kimdir: Forbes’ın bu sene 11.’sini düzenlediği Türkiye’nin en zengin kişileri listesi’ne göre ilk kez milyarder olan Mustafa Küçük, 1963 yılında Malatya Doğanşehir’de köylü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.

Küçükler Holding sahibi kim?​

2003 yılına kadar grubun Genel Müdürlük görevini üstlenen Vahap Küçük, 2003 yılından sonra perakende şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na geçti. Aynı zamanda ortaklarının tamamını Küçük Ailesi’nin oluşturduğu Küçükler Holding’in kuruluşunu gerçekleştirip Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

LCW Mustafa Küçük kimdir nerelidir?​

LCW Mustafa Küçük kimdir nerelidir?

LC Waikiki Ceo’su Kim?​

Mustafa Kucuk – CEO – LC Waikiki | LinkedIn.

LC Waikiki ismi nereden gelmiştir?​

LC Waikiki ismi nereden gelmiştir?
Lc waikiki markası, başlangıçta Fransa’da kurulmuş ancak daha sonra Türkiye’ye ait bir marka haline gelmiştir. Lc waikiki Nerede Üretiliyor? Lc waikiki firması ürünlerini, İstanbul merkezli olmak üzere Dünyanın dört bir yanında üretmektedir.

LC Waikiki Genel Müdürü Kimdir?​

Berna Akyüz Öğüt – LCWaikiki Mağazacılık Genel Müdürü – LC Waikiki | LinkedIn.

LCW gerçek sahibi kim?​

LCW gerçek sahibi kim?
1961 Malatya doğumlu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra ticarete atıldı. 1990 yılında İstanbul’a yerleşti ve Tema Tekstil’in kurucu ortakları arasında yer aldı. Bu süre zarfında Marmara Üniversitesi Stratejik İşletmecilik Yönetimi ihtisas programını tamamladı.

LC Waikiki ne zaman el değiştirdi?​

2011 yılında Tema Grup, adını “LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.” olarak değiştirmiş ve LC Waikiki markası sayesinde…

Taha Holding sahibi nereli?​

Taha Holding sahibi nereli?
1963 Malatya Doğanşehir doğumlu olan, Mustafa Küçük ilk, orta ve lise eğitimini yine memleketi Malatya’da tamamlamıştır. 1984 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Küçük, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde, Makine Mühendisliği alanında master eğitimini tamamlamıştır.

Malatya Taha Tekstil kimin?​

Taha Tekstil’in sahibi, LC Waikiki’nin küçük ortağı İsmail Hakkı K.”

LCW nin Ceo’su kimdir?​

LCW nin Ceo’su kimdir?

Ömer Barbaros YIŞ kimdir?​

Nisan 2020’de Turkcell’den ayrılarak LC Waikiki bünyesine katılmıştır. Yayın yaptığımız günlerde LC Waikiki’de Bebek Ürünlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak iş hayatına devam eden Ömer Barbaros Yiş, halihazırda LC Waikiki’de E-Ticaret Genel Müdürü’dür.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük Kimdir?​

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük Kimdir?
1961 Malatya Doğanşehir doğumlu Vahap Küçük; eğitimini Doğanşehir’de tamamladı. Bir süre Doğanşehir ve Malatya’da ticaretle uğraştı.1990 yılında İstanbul’a yerleşen Vahap Küçük,Tema Tekstil Pazarlama A.Ş.’nin kurucu ortakları arasında yer aldı.

Taha Holding'in sahibi Küçük Ailesi tarafından kurulmuştur. Holdingin genel merkezi İstanbul, Türkiye'dedir. Vahap Küçük, Şefik Yılmaz Dizdar ve İsmail Hakkı Kısacık kilit kişiler arasında yer almaktadır.

LC Waikiki ise George Amoual tarafından Fransa'da 1985 yılında kurulmuştur, fakat şu anda markanın sahibi bir Türk'tür. Mustafa Küçük, LC Waikiki'nin sahibi ve 1963 yılında Malatya Doğanşehir'de doğmuştur.

Küçükler Holding'in sahibi Vahap Küçük'tür. Vahap Küçük, 2003 yılından itibaren perakende şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmaktadır. Aynı zamanda Küçük Ailesi'nin tamamının ortak olduğu Küçükler Holding'in kuruluşunu gerçekleştirip Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

LC Waikiki'nin CEO'su ise Berna Akyüz Öğüt'tür. LC Waikiki markasının ismi Fransa kökenli olsa da şu anda Türkiye'ye ait bir marka olarak faaliyet göstermektedir. Ürünler İstanbul merkezli olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde üretilmektedir.

LC Waikiki'nin gerçek sahibi Mustafa Küçük, Tema Tekstil'in kurucu ortaklarından biridir. LC Waikiki'nin el değiştirdiği tarih ise 2011'dir.

Taha Holding'in sahibi Mustafa Küçük, 1963 Malatya Doğanşehir doğumludur ve eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Malatya'nın Taha Tekstil'in sahibi ise LC Waikiki'nin küçük ortağı İsmail Hakkı K.'dir.

LC Waikiki'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Malatya Doğanşehir doğumlu olup Vahap Küçük eğitimini Doğanşehir'de tamamlamıştır ve Tema Tekstil Pazarlama A.Ş.'nin kurucu ortakları arasında yer almıştır.

LC Waikiki'nin CEO'su ise Mustafa Küçük'tür. Yine LC Waikiki'de önemli bir rol üstlenen isimlerden biri de Ömer Barbaros Yiş'dir. Turkcell'den ayrıldıktan sonra LC Waikiki bünyesine katılan Yiş, şu an Bebek Ürünlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve E-Ticaret Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Geri