AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tacirler Menkul sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tacirler Menkul sahibi kim?​

Ticaret, inşaat, sanayi, finans gibi sektörlerde faaliyet gösteren Tacirler Holding’in bir parçası olarak kurulduğu 1991 yılından beri Sermaye Piyasalarındaki en köklü yatırım kuruluşlarından biri olan Tacirler Yatırım, güçlü sermaye yapısıyla banka kökenli olmayan en büyük yatırım kuruluşudur.
Menkul değer ne demek?
Hisse senedi, devlet tahvilleri, özel kesim tahvilleri ve poliçe gibi finansal varlıklara verilen genel ad.
Yatırım danışmanlığını kimler yapabilir?
Üniversitelerin Ekonomi, İşletme ve İktisat bölümlerinden mezun olan kişiler Yatırım danışmanı olur. Yatırım danışmanı, ekonomiyi yakından takip ederek paralarını değerlendirmek için yatırım yapacak kişilere tavsiyelerde bulunur.

Murat Tacir kim?​

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi – GALATASARAY.ORG. 1970 yılında İstanbul’da doğmuştur. Borsa Aracı Kurumlar Yöneticileri Derneği ve Türkiye Kurumsal Yatırımcılar Derneği üyesidir. 1995 tarihinden itibaren Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Tacirler Yatırım Genel Müdürü kim?
Tacirler Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Okan Alpay “Finansal Piyasalarda Birikimlerimizi Nasıl değerlendirmeliyiz?”, Tacirler Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Akyol “Vadeli işlemler ve Opsiyon Piyasası” ve Araştırma Müdürü Özlem Bayraktar Gökşen “Fiyat İstikrarı Neden Önemli?
Borsa Yatırım Danışmanı nasıl olunur?
Yatırım danışmanı olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren fakültelerinde bulunan İşletme Bölümü, Çalışma Ekonomisi Bölümü, İktisat Bölümü, Pazarlama Bölümü, Maliye Bölümü, iki yıllık eğitim veren Meslek Yüksek Okullarında bulunan İşletme Bölümü, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Borsa ve Finans Bölümü gibi …

Bireysel yatırım danışmanlığı nasıl olunur?​

Üniversitelerin Ekonomi, İşletme ve İktisat bölümlerinden mezun olan kişiler Yatırım danışmanı olur….Özelde yatırım danışmanı olmak için gerekli şartlar şunlardır:
- Ekonomi, İşletme, İktisat bölümlerinden birinde eğitim almak.
- Yatırım alanında çalışmak istemek.
- Ekonomiye ilgili olmak.
- Borsayı yakından takip etmek.
Yatırım uzmanı ne kadar maaş alır?
Yatırım Uzmanı maaşı en düşük 4.270 TL, en yüksek 14.360 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Yatırım Uzmanı ortalamasına göre Yatırım Uzmanı maaşı yaklaşık 8.160 TL seviyelerindedir.

Geri