AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tabletten WhatsApp nasil girilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tabletten WhatsApp nasıl girilir?​

Tabletten kullanabilmek için bir telefonda kurulu WhatsApp’ınız olması gerekmekte….En popüler mesaj uygulaması Whatsapp’ı Android tablete indirmek mümkün!
- www.whatsapp.com/download adresini ziyaret edin.
- WhatsApp’a bir tablet kullanarak erişmeye çalıştığınız için WhatsApp mobil sitesine yönlendirileceksiniz.

Tablette WhatsApp kullanılabilir mi?​

Bununla birlikte sim kart gerekmeden, Whatsapp Web ile mesaj özelliğini aktif olarak kullanabilecek olan kullanıcılar , Andorid Tabletlerin’de Whatsapp’ı uygulama üzerinden de kullanabilecekler.
Ücretsiz WhatsApp nasıl indirilir?
WhatsApp nasıl indirilir veya kaldırılır
- Google Play Store’a gidip WhatsApp Messenger’ı aratın.
- WhatsApp’ı açın ve Hizmet Koşullarımızı kabul ederek bir sonraki ekrana geçin.
- Telefon numaranızla kaydolun.
- Sohbet geçmişinizin yedeklemesi bulunduysa ve bu yedeklemeyi geri yüklemek istiyorsanız Geri Yükle’yi seçin.
Tablette WhatsApp web nasıl açılır?
Bağlamak istediğiniz cihazda WhatsApp Web veya Masaüstü’nü açın….iPhone
- Telefonunuzda WhatsApp’ı açın.
- WhatsApp’ta Ayarlar’a gidin.
- Bağlı Cihazlar’a dokunun.
- Cihaz Bağla’ya dokunun.
- iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü kullanıyorsanız:
- Telefonunuzu, bağlamak istediğiniz cihazın ekranına doğrultarak QR kodunu tarayın.

Tablette WhatsApp kişi ekleme nasıl yapılır?​

Telefon rehberiniz aracılığıyla kişi ekleme
- Uygulamalar menüsünden Kişiler’e basın.
- Yeni Kişi veya Yeni’ye basın.
- Kişinin adını ve telefon numarasını girin > KAYDET’e basın.
- Kişi otomatik olarak WhatsApp kişiler listenizde görünür.

Cep telefonuna 2 WhatsApp nasıl yüklenir?​

Şu adımları izleyerek uygulama aracılığı ile bir telefonda iki WhatsApp hesabı kullanabilirsiniz. Parallel Space-Çoklu hesap uygulamasını indirin. Uygulamayı başlatın ve WhatsApp seçeneğinin yanındaki “Ekle” butonuna dokunun. Cihazınızda yaratılan yeni bir alana WhatsApp uygulaması eklenecek.
Telefon olmadan WhatsApp kullanılır mı?
Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp açma işlemi: Adım #3: Andy Android Emulator’ü açın. Adım #4: WhatsApp mobil uygulamasını indirin. Adım #5: WhatsApp hesap bilgilerinizle giriş yapın. Adım #6: Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Geri