Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tablette WhatsApp nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tablette WhatsApp nasıl kullanılır?​

1. www.whatsapp.com/download adresini ziyaret edin. 2. WhatsApp’a bir tablet kullanarak erişmeye çalıştığınız için WhatsApp mobil sitesine yönlendirileceksiniz. Sağ üst köşedeki 3 noktalı Chrome simgesine tıklayın. Daha sonra açılan menüden “Masaüstü sitesi iste” seçeneğine tıklayın.

Tablette WhatsApp olur mu?​

Tablette WhatsApp olur mu?
Bununla birlikte sim kart gerekmeden, Whatsapp Web ile mesaj özelliğini aktif olarak kullanabilecek olan kullanıcılar , Andorid Tabletlerin’de Whatsapp’ı uygulama üzerinden de kullanabilecekler.

Tablette WhatsApp Hesabı Nasıl Açılır?​

Tablette WhatsApp Hesabı Nasıl Açılır?
Bağlamak istediğiniz cihazda WhatsApp Web veya Masaüstü’nü açın….iPhone
- Telefonunuzda WhatsApp’ı açın.
- WhatsApp’ta Ayarlar’a gidin.
- Bağlı Cihazlar’a dokunun.
- Cihaz Bağla’ya dokunun.
- iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü kullanıyorsanız:
- Telefonunuzu, bağlamak istediğiniz cihazın ekranına doğrultarak QR kodunu tarayın.

Ücretsiz WhatsApp nasıl yapılır?​

Ücretsiz WhatsApp nasıl yapılır? Ayarlar-Bağlı Cihazlar bölümünde betaya katılma butonu telefonunuza geldiyse WhatsApp Web’i telefon olmadan kullanabilirsiniz….
- Android cihazınızın mobil ağlar bölümünü açın.
- Erişim Noktası Adları seçeneğine dokunun.
- Sonrasında ekranın sağ üst köşesinde “Ekle” seçeneğine dokunun.

Telefon olmadan WhatsApp kullanılır mı?​

Telefon olmadan WhatsApp kullanılır mı?
Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp açma işlemi: Adım #3: Andy Android Emulator’ü açın. Adım #4: WhatsApp mobil uygulamasını indirin. Adım #5: WhatsApp hesap bilgilerinizle giriş yapın. Adım #6: Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telefon hattı çıkarınca WhatsApp çalışır mı?​

Telefon hattı çıkarınca WhatsApp çalışır mı?
Aslında sim kartı başka telefona taktığınız zaman WhatsApp konuşmalarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, sohbet yedeğini aktifleştirmek. Bu sayede farklı cihazlardan kendi bilgilerinizle WhatsApp’a giriş yaptığınızda tüm konuşmaları aynen görebilirsiniz.

Tabii ki! Tablet üzerinden WhatsApp kullanmak oldukça yaygın bir pratiktir. İşte size adım adım Tablette WhatsApp kullanımı hakkında bilgiler:

1. **WhatsApp uygulamasını indirme:** Tablet üzerinden WhatsApp kullanmak istiyorsanız, tabletinizin tarayıcısından [whatsapp.com/download](http://www.whatsapp.com/download) adresini ziyaret ederek WhatsApp uygulamasını indirebilirsiniz.

2. **WhatsApp Web kullanma:** Tablet üzerinden WhatsApp Web'i kullanmak isterseniz, tarayıcınızda WhatsApp'ın web sitesine gidin. Tabletler genellikle otomatik olarak mobil sitesine yönlendirilir. Ama masaüstü sürümüne erişmek istiyorsanız, tarayıcınızın sağ üst köşesindeki 3 noktalı simgeye tıklayarak "Masaüstü sitesi iste" seçeneğine dokunun.

3. **WhatsApp hesabı açma:** WhatsApp hesabınızı açmak için telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını açın, Ayarlar'a gidin, Bağlı Cihazlar'a tıklayın ve cihazınızı bağlayın. iOS 14 veya daha yeni bir sürüm kullanıyorsanız, telefonunuzun ekranında çıkan QR kodunu tarayarak bağlanabilirsiniz.

4. **Telefon olmadan WhatsApp kullanma:** Bilgisayarda telefon olmadan WhatsApp kullanmak istiyorsanız, Andy Android Emulator gibi bir emülatör kullanarak WhatsApp mobil uygulamasını indirebilir ve hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

5. **Telefon hattı çıkarılınca WhatsApp kullanma:** Telefon hattınızı başka bir cihaza taktığınızda veya çıkardığınızda WhatsApp konuşmalarınıza ulaşabilirsiniz. Bunun için sohbet yedeklemesini aktif hale getirmeniz yeterlidir. Bu sayede farklı cihazlardan WhatsApp'a giriş yaptığınızda tüm konuşmalarınızı görebilirsiniz.

Tablet üzerinden WhatsApp kullanımı konusunda bu adımları takip ederek rahatlıkla WhatsApp'ı tabletinizde kullanabilirsiniz. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Herhangi bir ek sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri