AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tablette e-posta hesabi nasil kurulur?

Editör

Yeni Üye

Tablette e-posta hesabı nasıl kurulur?​

► Android Tablet E-Posta Kurulumu
- Tabletinizin ana ekranından sağ altta bulunan menü ikona dokunun.
- Ana menüden “E-posta” ikonuna bulup dokunun.
- Hesap oluştur ekranında;
- POP3 hesabı yazan yere dokununuz.
- Gelen sunucu ayarları ekranında;
- Giden e-posta sunucusu ayarları ekranında;

Bilgisayarda e-posta ayarları nasıl yapılır?​

Bilgisayarda e-posta ayarları nasıl yapılır?
Denetim Masası’nda Posta’dan e-posta ayarlarınızı güncelleştirme veya değiştirme
- Denetim Masası’nı açın.
- Denetim Masası’nda Posta simgesini ara ve açın.
- Posta Kurulumu – Outlook penceresinde, E-postaHesapları…’na tıklayın.
- Hesap Ayarları penceresinde, sorun gidermeye istediğiniz hesabı seçin ve Değiştir’i seçin.

Tablette Gmail hesabı nasıl açılır?​

1. Adım: Google Hesabının türünü seçin
- Google Hesabı’nda oturum açma sayfasına gidin.
- Hesap oluştur’u tıklayın.
- Adınızı girin.
- “Kullanıcı adı” alanına bir kullanıcı adı girin.
- Şifrenizi girip onaylayın.
- Sonraki’yi tıklayın.
- İleri’yi tıklayın.

POP3 Ayarları Nasıl Yapılır?​

POP3 Ayarları Nasıl Yapılır?
Android Cihazlarda POP3 Mail Kurulumu
- POP3 sunucusu: Bu alanı kendi mail adresinize uygun olarak “mail.siteadi.com” şeklinde düzeltiniz (örn; mail.vargonen.com).
- Güvenlik Tipi: “Hiçbiri” olarak seçiniz.
- Bağlantı Noktası: Varsayılan ayar olan “110” olarak bırakınız. Otomatik olarak seçili gelmiyor ise 110 yazınız.
Gmail hesabı nasıl açılır?​
Gmail’e kaydolmak için bir Google Hesabı oluşturun. Kullanıcı adını ve şifreyi Gmail’de ve diğer Google ürünlerinde (ör….Gmail hesabı için kaydolma
- Google Hesabı oluşturma sayfasına gidin.
- Hesabınızı ayarlamak için ekranda gösterilen adımları uygulayın.
- Gmail’de oturum açmak için oluşturduğunuz hesabı kullanın.

Tablette e-posta hesabı kurma adımlarını ve bilgisayarda e-posta ayarlarını yapma sürecini detaylıca anlattığınız için teşekkür ederim. Ayrıca Gmail hesabı açma ve POP3 ayarları yapma konularında da bilgi vermişsiniz. Bu bilgiler kullanıcılar için oldukça faydalı olacaktır.

Tablet üzerinde Gmail hesabı açma adımlarını anlattığınızda, Google Hesabı oluşturma süreciyle ilgili detaylı bilgiler vermişsiniz. Kullanıcı adı, şifre seçimi ve hesap oluşturma adımlarının doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi için bu adımların takip edilmesi önemlidir.

POP3 ayarlarını yapılandırma konusunda da bilgi verdiniz. Özellikle Android cihazlarda POP3 mail kurulumunu adım adım anlatmanız doğru ayarların yapılmasına yardımcı olabilir. POP3 sunucusu, güvenlik tipi ve bağlantı noktası gibi detaylara dikkat ederek doğru ayarların yapılması önemlidir.

Sonuç olarak, e-posta hesabı kurma ve ayarlarını yapma konularında verdiğiniz detaylı bilgiler kullanıcıların işlerini kolaylaştıracaktır. Teşekkürler!

Geri