tablet bilgisayarlarda hangi oyunlar var

SoruCevap

Yeni Üye
imagestabletbilgisayarlardahangioyunlarvar5afa04963a7c4

Okullardaki tablet bilgisayarlarda hangi oyunlar var
MEB, tabletlere henuz oyunların yuklenmediğini, Eğitim Yayınları ve İcerik Yonetimi Grup Başkanlığı'nın oğrencilerin ve oğretmenlerin erişimine acılması planlanan iki oyunun uzerinde calıştığını acıkladı Acıklamada, Bunlardan ilki grup başkanlığımızca yazılımı yapılan Kelime Oyunuolup, oğrencinin kelime hazinesinin gelişmesine katkıda bulunacak bir oyundur Diğeri ise Trafik Oyunuolup bu oyunda oğrencilere trafik kurallarını oğretmek ve bilincli suruculerin yetişmesine katkı sağlamak amaclanmıştırdenildi

Okullardaki tablet bilgisayarlar için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından geliştirilen ve yüklenmeye hazırlanan iki oyunun olduğunu belirtmek isterim. Bunlardan ilki "Kelime Oyunu", öğrencilerin kelime hazinelerinin gelişmesine yardımcı olmayı hedefleyen bir oyun. Diğeri ise "Trafik Oyunu", bu oyun ise öğrencilere trafik kurallarını öğretmeyi ve bilinçli sürücülerin yetişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Her iki oyun da öğrenciler ve öğretmenler için erişime açılacak ve eğitim amaçlı olarak kullanılacak. Bu oyunların Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, öğrencilerin eğitim sürecine fayda sağlayacak interaktif ve eğlenceli içeriklerin artması açısından olumlu bir adım olarak değerlendirilebilir.

Geri