Suzuki Vitara tavsiye eder misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Suzuki Vitara tavsiye eder misiniz?​

Vitara fiyatları diğer markalara göre hala çok uygun. Bilinen markalara sadece marka için boşuna 30 _ 40 bin fazla vermeyin derim. Ben 2020 aldım çok memnunum. 2020 model vitara aldım.çok az yakıyor.Görüntü tam bir suv.çok rahat konforlu ve güvenlik mükemmel.

Suzuki Swift Nasıl bir araba?​

Çok çok iyi bir araba. 2020 modelini kullanıyoruz, GLX paketi. Öncelikle donanımı çok iyi. İhtiyacınız olacak her özellik var. Ön cam dik dolayısıyla içi çok geniş. 1.2 motor ve cvt kombinasyonu iyi, çekişi iyi.
Suzuki Japon mu?
Suzuki Motor Anonim Şirketi, birçok farklı türde araç üreten Japon otomotiv üreticisi.
Suzuki Vitara arabasi hangi ülkede üretiliyor?
Yeni 2015 Vitara Macaristan’da üretiliyor. Yeni Suzuki Vitara seri üretime geçti ve Esztergom’daki Magyar Suzuki Corporation tesislerinde kamuoyuna tanıtıldı.

Suzuki Vitara yakıt tüketimi nasıl?​

47 litrelik deposu ile şehir içinde 7.00 lt/100km, şehir dışında 5.10 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.80 lt/100km sahiptir.

Suzuki Vitara hangi motoru kullanıyor?​

Suzuki Vitara 1.6 Motor ve Performans Yeni Suzuki Vitara, ülkemizde 120 HP güç üreten 1.6 litrelik benzinli atmosferik ve 140 HP güç üreten turbo benzinli motorla satılıyor.
Suzuki hangi markanın yan ürünü?
Otomobil markaları ve ülkeleri
Suzuki Hangi grubun?
2021 Suzuki Vitara 1.4 GLX AT İnceleme Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 47 litrelik deposu ile şehir içinde 7.00 lt/100km, şehir dışında 5.10 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 5.80 lt/100km sahiptir.
Suzuki Vitara’nın fabrika verilerinde ortalama 5.7 litre yakıt tüketim değerine sahip olduğu söyleniyor. Testimiz süresince 6 litre ortalama yakıt tüketim değerini yakaladık. Büyük sayılabilecek bi araç için gayet ideal bir tüketim değeri olduğunu söyleyebiliriz.

Geri