Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Süzme Yoğurtlu Mantar Meze

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Süzme Yoğurtlu Mantar Meze Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo mantar
Yarım su bardağı ceviz
2 yemek kaşığı tereyağı
Nane
Dereotu
1 kase süzme yoğurt
Bir tutam tuz

Süzme Yoğurtlu Mantar Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavada tereyağı eritelim ve ince doğranmış mantarları içinde kavuralım,içine tuzumuzu ekleyelim. (tuzu sevip sevmeme oranınıza nazaran arttırıp azaltabilirsiniz)
Süzme yoğurdun içine nane ve dereotunu doğrayalım.
Mantarları tabağa alalım ve üzerine karışım süzme yoğurdu dökelim.
Tavada tereyağ kızdıralım ve içine ezdiğimiz cevizleri koyarak kavuralım 5 dk kavuşmak kâfi olacaktır.
Tabağımıza son olarak cevizimizi dökelim.Afiyet bal şeker olsun.
Süzme Yoğurtlu Mantar Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst