SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Süzme Yoğurtlu Mantar Meze Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo mantar
Yarım su bardağı ceviz
2 yemek kaşığı tereyağı
Nane
Dereotu
1 kase süzme yoğurt
Bir tutam tuz
Süzme Yoğurtlu Mantar Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavada tereyağı eritelim ve ince doğranmış mantarları içinde kavuralım,içine tuzumuzu ekleyelim. (tuzu sevip sevmeme oranınıza nazaran arttırıp azaltabilirsiniz)
Süzme yoğurdun içine nane ve dereotunu doğrayalım.
Mantarları tabağa alalım ve üzerine karışım süzme yoğurdu dökelim.
Tavada tereyağ kızdıralım ve içine ezdiğimiz cevizleri koyarak kavuralım 5 dk kavuşmak kâfi olacaktır.
Tabağımıza son olarak cevizimizi dökelim.Afiyet bal şeker olsun.
Süzme Yoğurtlu Mantar Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo mantar
Yarım su bardağı ceviz
2 yemek kaşığı tereyağı
Nane
Dereotu
1 kase süzme yoğurt
Bir tutam tuz
Süzme Yoğurtlu Mantar Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavada tereyağı eritelim ve ince doğranmış mantarları içinde kavuralım,içine tuzumuzu ekleyelim. (tuzu sevip sevmeme oranınıza nazaran arttırıp azaltabilirsiniz)
Süzme yoğurdun içine nane ve dereotunu doğrayalım.
Mantarları tabağa alalım ve üzerine karışım süzme yoğurdu dökelim.
Tavada tereyağ kızdıralım ve içine ezdiğimiz cevizleri koyarak kavuralım 5 dk kavuşmak kâfi olacaktır.
Tabağımıza son olarak cevizimizi dökelim.Afiyet bal şeker olsun.
Süzme Yoğurtlu Mantar Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı