Sütsüz Kaygana Tanımı İçin Materyaller
3 adet yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı su
1 su bardağı yoğurt suyu
Havuç
Yeşil soğan (yeşillikleri isteğinize bağlı ekleyin)
Tuz
Sütsüz Kaygana Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle unu, suyu ve tuzu karıştırın.
Sonra yumurtaları ekleyin.
En son yeşillikleri ekleyip çırpın.
Yanmaz tavaya 2 yemek kaşığı sıvı yağ alıp kızdırın.
Akabinde hamuru döküp gerili önlü kızartın.
Hamur bitene kadar birebir süreci yapın.
Afiyet olsun.
Sütsüz Kaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı su
1 su bardağı yoğurt suyu
Havuç
Yeşil soğan (yeşillikleri isteğinize bağlı ekleyin)
Tuz
Sütsüz Kaygana Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle unu, suyu ve tuzu karıştırın.
Sonra yumurtaları ekleyin.
En son yeşillikleri ekleyip çırpın.
Yanmaz tavaya 2 yemek kaşığı sıvı yağ alıp kızdırın.
Akabinde hamuru döküp gerili önlü kızartın.
Hamur bitene kadar birebir süreci yapın.
Afiyet olsun.
Sütsüz Kaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı