Sütlü Havuç Çorbası Tanımı İçin Materyaller
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
1 büyük havuç (İnce rendelenmiş)
5 bardak kaynar su
1 su bardağı süt
Yarım çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
Sütlü Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tencerede tereyağ eritilir, un ek edilir.
1-2 dakika kavrulur.
Rendelenmiş havuçlar da hafif kavrulur.
Üzerine kaynar su ek edilir.
Tuz, karabiber eklenir.
10 dakika kaynatılır.
Blendırdan çekilir.
Süt ek edilir.
Sıcak servis edilir.
Sütlü Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
1 büyük havuç (İnce rendelenmiş)
5 bardak kaynar su
1 su bardağı süt
Yarım çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
Sütlü Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tencerede tereyağ eritilir, un ek edilir.
1-2 dakika kavrulur.
Rendelenmiş havuçlar da hafif kavrulur.
Üzerine kaynar su ek edilir.
Tuz, karabiber eklenir.
10 dakika kaynatılır.
Blendırdan çekilir.
Süt ek edilir.
Sıcak servis edilir.
Sütlü Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı