Sütlü Biber Kavurması Yok Bir Lezzet

theking

Yeni Üye
Sütlü Biber Kavurması Yok Bir Lezzet Tanımı İçin Malzemeler
6-7 adet biber kullandığım biberler biraz büyüktü
1 yemek kaşığı un çok dolu olmasın
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağ
1 silme çay kaşığı kadar tuz
Üzeri için
2 tatlı kaşığı kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı kırmızı toz biber

Sütlü Biber Kavurması Yok Bir Lezzet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Herkese merhaba mutfağıma hoşgeldiniz bugün birinci kez denemiş olduğum sütlü biber kavurması tanımı hazırladım ben çok beğendim sizin de beğeneceğinizi düşünerek sizlerle paylaşmak istedim buyrun tanımımızın üretimine geçelim.
Tavaya yağları alıp eritelim üzerine 2 santim genişlikte doğradığımız biberleri ve tuzu ekleyelim ve yüksek ateşte biberleri yakmadan 2-3 dakika kadar kavuralım.
Üzerine unu ek edelim unun kokusu çıkıncaya kadar yaklaşık 1 dakika kadar kavurup sütü ek edelim ve süratli hızlı karıştıralım süt ağırlaşıncaya kadar pişirelim pişen biberi servis tabağına alalım.
Ayrı bir tavaya 2 tatlı kaşığı tereyağını ek edelim isterseniz 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile de yapabilirsiniz akabinde tereyağını yeterlice kızdıralım ve bir çay kaşığı toz biberini ek edelim tavayı sağa sola çevirip biberin karışmasını sağlayalım ve çabucak ocağı kapatalım yağı biberin üzerine gezdirelim.
Deneyeceklere afiyet olsun kusursuz bir tanım çok lezzetli oluyor denemenizi tavsiye ederim görüşmek üzere kendinize uygun bakın.

Sütlü Biber Kavurması Yok Bir Lezzet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Geri