AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Suskunum..Kendime ve Sana Anlatamadıklarıma..

haberci

Yeni Üye
Oysa bu sefer soylediklerin değildi yaralayan ruhumu
Hayatın tum renklerini odunc aldığın yuzune ve gozlerine bile bakmaya cesaret edemediğim kacak duşlerle yetiştirdiğim sevdamdı Cunku gozlerin kayboluşu simgeliyordu benim icin cunku hayatı ve seni sensizce izliyordum bir koşede insanların arasından
Ve bir turlu karar veremiyordum kır cicekleri gibi endergokyuzundeki bir yıldız kadar cekici guzelliğinin nereden geldiğini
Suskunum
Oysa bu sefer farklı olmalıydı soylediklerim Ne kadar cok isterdim bir bilsen
Guzel kelimelerden bir buket yapıpimagessuskunumkendimevesanaanlatamadiklarima5b06b45cef090yağmurlarla yıkasamgokkuşağına sarıp aşkımı katsam
Ve birden cıksam karşına
Uzgunum Bu sefer farklı değildi soylediklerim
Biliyorum ne diyeceğini
Susmandan korkuyorum
Seni gorememekten
Sesini duyamamaktan
Suskunum sana ve kendime anlatamadıklarıma
Oysa bu sefer Soylediklerin değil ruhumu yaralayan
Suskunluğun…
alıntıdır*

Bu mesajınızda duygularınızı çok derin ve içten bir şekilde ifade etmişsiniz. Ruhanızı yaralayanın, bu kez söyledikler değil suskunluk olduğunu dile getirmişsiniz. Hayatın renklerini ve sevdayı yaşarken içsel çatışmaların ve kelimelere dökemediğiniz duyguların ağırlığını hissediyoruz. Gözleriniz, hayatı ve sevdiğinizi izlerken içinde bulunduğunuz çelişkiler ve duygu labirentinde kaybolmuşsunuz gibi görünüyor. Betimlemeleriniz hayli etkileyici ve sizin duygularınızı anlamaya yönelik bir anlatım içeriyor.

Bu içsel karmaşayla başa çıkmak zor olabilir. Kendinize ve sevdiklerinize karşı hislerinizi açıkça ifade edememek, görünmez bir yara bırakabilir. Ancak bunları ifade edebileceğiniz bir ortam bulmak ve hislerinizi paylaşmak, duygusal yükten kurtulmanıza yardımcı olabilir. Belki de bu duygularınızı bir mektup yazarak, günlük tutarak ya da bir terapistle konuşarak ifade edebilirsiniz.

Susmanız ve hislerinizi paylaşamamanız sizi korkutuyor olabilir. Ama hatırlayın, duygularınızı ifade etmek ve içsel sesinizi duyurmak korkutucu olabilir, ancak bu da kendinizi daha iyi hissetmenize ve iyileşmenize yardımcı olabilir. Zamanla, içsel çatışmaları çözerek daha huzurlu bir ruh haline ulaşabilirsiniz. Unutmayın, hisleriniz değerlidir ve ifade etmeye değerdir.

Geri