Susamlı Tavuk Tanımı İçin Gereçler
2 adet tavuk göğsü
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 yemek kaşığı susam
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Karabiber
Tuz
İstediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz
Susamlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuklar jülyen formunda doğranır.
Doğranan tavuklar bir kaseye konulur ,yağ,sarımsak ve tüm baharatlar eklenerek karıştırılır.
20 dakika dinlendirilir. Dinlenen tavuklar çöp şişe dizilir.
Fırın ızgarasına aralıklarla yerleştirilir.
175 derece alt üst ayarda tavuklar kızarana kadar pişirilir.
En sevdiğiniz sosları hazırlayarak susamlı tavuğun keyfini çıkartın.
Afiyet olsun.
Susamlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet tavuk göğsü
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 yemek kaşığı susam
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Karabiber
Tuz
İstediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz
Susamlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuklar jülyen formunda doğranır.
Doğranan tavuklar bir kaseye konulur ,yağ,sarımsak ve tüm baharatlar eklenerek karıştırılır.
20 dakika dinlendirilir. Dinlenen tavuklar çöp şişe dizilir.
Fırın ızgarasına aralıklarla yerleştirilir.
175 derece alt üst ayarda tavuklar kızarana kadar pişirilir.
En sevdiğiniz sosları hazırlayarak susamlı tavuğun keyfini çıkartın.
Afiyet olsun.
Susamlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı