Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Survivor Steven hangi ulkede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Survivor Steven hangi ülkede?​

Survivor Steven, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011’de Türkiye’ye gelmiş. Ve lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.
Steven kaç yılında doğdu?
Steven Salam, 1997 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde doğmuştur. 2011 yılında Türkiye’ye gelen Steven Salam, lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. 2019 yılında Manisa, Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.
Steven annesi yaşıyor mu?
Annem vefat etti ve Türkiye’ye dönmek istemedim. Ağabeyim şu an gelsen de annemiz uyanmayacak dedi. Çok zordu benim için.

Steven salam nerede oynuyor?​

Survivor 2021’in gönüllüler takımında mücadele eden yarışmacılardan Steven Salam’ın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor. Survivor Türkiye 2021 yarışmacıları kadrosunda yer alan Steven Salam dikkatleri üzerine topladı.
Steven ne zaman elendi?
23. haftada adaya veda eden Steven yıllardır hayalini kurduğu Survivor rüyasını gerçekleştirdiği için memnun olduğunu dile getirerek, ”Ben gidiyorum ama şampiyon siz olacaksınız.
Steven hangi takımı tutuyor?
Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Steven Salam’ın, tanıtımda kullandığı ‘Wakanda Forever’ kelimeleri de pek çok kişi tarafından merak edildi.
Steven Salam, 1997 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde doğmuştur. 2011 yılında Türkiye’ye gelen Steven Salam, lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. 2019 yılında Manisa, Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu. Steven Salam, 2019 yılında şampiyon olan ve 1.
Steven kazandıktan sonra ne diyor?
Steven’in Survivor’da oyun sonrası söylediği Wakanda forever ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı.
Steven hangi takımda futbol oynuyor?
Spor bilimleri fakültesinde futbol antrenörlüğü okuyan Salam amatör olarak futbol da oynadı. Geçen sezon şampiyon olarak 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselen İzmir Karayollarıspor’da futbol oynayan Salam Survivor’da da şampiyonluk istediğini söylüyor.

Survivor Steven annesi babası var mı?​

Annem ev hanımıydı. 2017’de çalıştım bizimkilere sürpriz yapmak istedim. Onlardan habersiz uçak bileti alıp Kongo’ya gittim. Annemle babam ayrıldı ve Annem Angola’ya gitti. Babam Kongo’da tek başına kaldı.
Steven salam nerede doğdu?
SURVİVOR STEVEN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR? Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen Salam 2011 yılında Türkiye’ye geldi. Lise ve üniversite öğrenimini Türkiye’de tamamlayan Salam geçtiğimiz sene Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun oldu.
Survivor Steven hangi takımda oynuyor?
Steven Salam, gönüllüler takımında hızı ile dikkatleri çeken yarışmacı.

Berkan kaç yaşında?​

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Üç çocuklu Yugoslav bir ailenin çocuğudur.
Steven salam Kimdir Kaç Yaşında?
Steven salam Survivor kaç yaşında?
Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen Salam 2011 yılında Türkiye’ye geldi.
Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselen İzmir Karayollarıspor’da futbol oynuyordu. Survivor 2021’de Gönüllüler takımında mücadele eden Steven, yüzde 52’lik başarı yüzdesi ile performans tablosunda 6. sırada yer alıyor. 372 oyuna çıkan Steven’ın 195 galibiyeti bulunuyor.
Anıl Kaç Yaşında?
31 yaşında (1991)Anıl Berk Baki / Yaş
Sude kaç yaşında?
Sude Burcu, 11 Mayıs 1996 tarihinde İzmir’de doğdu. Babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmeni olan sporcunun, 2 kız kardeşi de kendisi gibi tekvandocu.

Geri