Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Survivor Steven anne babasi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Survivor Steven anne babası kimdir?​

Dedem Portekizli. Babam yüzde elli Angola yüzde elli Portekiz. Ben Angola’da doğdum. Annem Kongolu.
Steven kaç yılında doğdu?
Steven Salam, 1997 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde doğmuştur. 2011 yılında Türkiye’ye gelen Steven Salam, lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. 2019 yılında Manisa, Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.

Steven hangi ülkeli?​

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011’de Türkiye’ye geldi ve lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.
Steven ın annesi öldü mü?
Annem vefat etti ve Türkiye’ye dönmek istemedim. Ağabeyim şu an gelsen de annemiz uyanmayacak dedi. Çok zordu benim için.

Survivor kimin ailesi ayrılmasını istiyor?​

“ALEYNA VE AYŞE’NİN AİLESİ ARASINDA GERGİNLİK VAR” Annen bizi arıyor. Kızımın yarışmadan ayrılmasını istiyorum diyor.
Steven dini ne?
Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Steven Salam Müslümandır.

Steven ne zaman elendi?​

23. haftada adaya veda eden Steven yıllardır hayalini kurduğu Survivor rüyasını gerçekleştirdiği için memnun olduğunu dile getirerek, ”Ben gidiyorum ama şampiyon siz olacaksınız.
Steven hangi takımda futbol oynuyor?
Spor bilimleri fakültesinde futbol antrenörlüğü okuyan Salam amatör olarak futbol da oynadı. Geçen sezon şampiyon olarak 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselen İzmir Karayollarıspor’da futbol oynayan Salam Survivor’da da şampiyonluk istediğini söylüyor.

Evrim kaç yaşındadır?​

Evrim Keklik, 14 Mart 1991 doğumlu Türk voleybolcu, televizyon kişisidir. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Evrim Keklik, baba tarafından aslen Çankırılıdır. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur.
Survivor Steven nereli kaç yaşında?
Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen Salam 2011 yılında Türkiye’ye geldi. Lise ve üniversite öğrenimini Türkiye’de tamamlayan Salam geçtiğimiz sene Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun oldu. Spor bilimleri fakültesinde futbol antrenörlüğü okuyan Salam amatör olarak futbol da oynadı.

Survivor kimin aileleri kavga etti?​

Ilıcalı, iki yarışmanın ailesi arasında gerginlik yaşandığını belirterek, yarışmacılardan aileleriyle konuşmalarını istedi. Ilıcalı, daha sonra bu iki yarışmacının Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel olduğunu söyledi. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da ilk kez aileler, yarışmacılar arasındaki gerginliğe dahil oldu.
Aleyna’nın annesi Acuna ne dedi?
Acun Ilıcalı ise Aleyna’nın annesi Zuhal Kalaycıoğlu’nun aylar önce kendisine gönderdiği bir videoyu açıkladı. Ilıcalı, Survivor’da bu sene aile ödülü oyunu yapmalarının tek nedeninin Aleyna’nın kız kardeşi Cansu olduğunu söyledi.

Geri