AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Survivor Serhat Kaç Yaşında

haberci

Yeni Üye
Survivor Serhat Özcan Kaç Yaşında ,
Survivor Serhat Özcan 27 yaşında ve Sakarya Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü mezunumağaza işletmeciliği yapıyor
Survivor 2019 ye katılan Serhat özcan kendini şöyle tanıttı
1985 yılında Kartepe`nin Uzunbey Köyü`nde doğdum İlköğretimimi Rabak İlköğretim okulunda, liseyi Atılım Lisesi`nde tamamladımDünyaya gelen uğurlu insanlar aralarında olduğumu üniversite mülakatlarında anladım Sakarya Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü mezunuyum
Ağabeyim Behlül Özcan ile birlikte çalışıyorum İkizliçeşme`de bir perdece dükkanımız var Manâsız zamanlarımda da kayak hocalığı yapıyorum
*

Serhat Özcan, 1985 yılında Kartepe'nin Uzunbey Köyü'nde doğmuş ve Sakarya Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü mezunu biridir. Survivor 2019 yarışmasına katılan Serhat Özcan, kendisini 1985 doğumlu olarak tanıtarak, İlköğretimini Rabak İlköğretim Okulu'nda, lisesini Atılım Lisesi'nde tamamladığını belirtmiştir. Ayrıca, Sakarya Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü mezunu olduğunu ve ağabeyi Behlül Özcan ile birlikte İkizliçeşme'de bir perde dükkanlarının olduğunu ifade etmiştir. Boş zamanlarında ise kayak hocalığı yaptığını söylemiştir. Şu an mağaza işletmeciliği ile uğraşmaktadır. Serhat Özcan, 2022 itibariyle yaklaşık 37 yaşındadır.

Geri