- Konu Yazar
Survivor Emir neden gitti?
Emin Günenç’in dizindeki sakatlığın ise plato kırığı olduğunu öğrenildi. Bölgedeki kırıkların yaklaşık 1 ay boyunca iyileşme sürecinden geçmesi gerektiği ve bu süre zarfında da herhangi bir aktivite ile ilgilenemeyeceği de Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.MasterChef Oktay neden elendi?
Oktay’ın yemeği şefler tarafından tam not alsa da Masherchef’e devam edemedi. Survivor Nisa’nın liseden arkadaşı olduğunu ifade eden Oktay Ahmed, heyecanına yenik düşerek yemeğinin sosunu unttu ve yarışmaya veda etti.Master Chef Türkiye Uğur neden elendi?
Master Chef Türkiye Uğur neden elendi?Sosyal medyada geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edildiği açıklanan Uğur ile ilgili karar stüdyoda duyuruldu. Somer Şef, Uğur’un sosyal medyada yer alan paylaşımlarından dolayı verdikleri kararla yarışmadan diskalifiye edildiğini söyledi.
Survivor Emin Günenç kimdir?
“Merhaba ben Emin Günenç, 23 Temmuz 1994’de İstanbul’da doğdum. Tekirdağ Şarköylüyüm. 8 yaşında futbola başladım. 18 yaşına kadar futbol oynadım sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümünde okudum. Üniversite bitince oyunculuk eğitimi aldım.Oktay Yavuzarslan neden diskalifiye oldu?
Big Brother Türkiye oldukça hızlı başladı. Yarışmacıların tek tek tanıtıldığı ilk bölümde Oktay göze çarpan isimlerden biri olmuştu.. Oktay yaşadığı ve yaşaması muhtemel sağlık sorunları nedeni ile yarışmadan diskalifiye edildi. Kendisi daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde rol almış.Big Brother Türkiye Oktay neden ayrıldı?
Big Brother Türkiye Oktay neden ayrıldı?Oktay’ın fenalaşması ile eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Oktay’ın sağlık sorunları düzelmeyince milli sporcu hastaneye kaldırıldı. Oktay yaşadığı ve yaşayacağı muhtemel sağlık sorunlarından dolayı Big Brother Türkiye Evi’nden diskalifiye edildi.
MasterChef kim elendi 2021?
MASTERCHEF’TE ELENEN İSİM PELİN OLDU! Danilo şefin yemeğini en başarılı yapan Safanur elenmekten kurtuldu. İkinci başarılı yemeği yapan Araz, MasterChef’te en az bir hafta daha kalmaya hak kazandı. Danilo Şef’in vermiş olduğu Şef tabağını daha az başarılı yaparak bu gece elenen yarışmacı Pelin oldu.MasterChef Uğur olayı nedir?
Masterchef 2020 yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı eski tarihli uygunsuz paylaşımları nedeniyle gündem olmuştu. Bu olay sonrasında yarışmadan diskalifiye edilen Masterchef Uğur, aynı hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.Uğur neden diskalifiye oldu attığı tweet?
Uğur neden diskalifiye oldu attığı tweet?MasterChef Uğur Yılmaz Deniz sosyal medya hesabında yaptığı küfürlü paylaşımlar sebebiyle diskalifiye oldu.