Survivor 5 aday kim oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Survivor 5 aday kim oldu?​

Neredeyse tüm takımın eleme adayı olduğu takımda Hikmet dokunulmaz olurken, ismi yazılacak yarışmacılar Nagihan, Atakan ve Ogeday oldu. Oylama sonucunda Nagihan 3 oy Ogeday ise toplamda 5 oy aldı. Bu sonuçla Ogeday Survivor’da 5. eleme adayı oldu.

Dün akşam kim elendi?​

Toplam altı dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımında eleme adayı olan Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Hikmet ve Ogeday için SMS sonuçları belli oldu. Halktan gelen SMS sonuçlarına göre Survivor’dan elenen isim Seda oldu.
Survivor kim elendi 2022?
Bu hafta Survivor All Star’da ilk eleme adayı Evrim Keklik olmuştu. Haftanın 2. eleme adayı Barış Murat Yağcı, 3. eleme adayı Ayşe Yüksel, 4. eleme adayı Sude Burcu oldu. Survivor All Star 2022’de bu hafta elenen isim Barış oldu.
Ünlüler takımından kim gitti?
Survivor’a veda eden isim ise Bora oldu. Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Bora Edin, Gizem Memiç, Parviz Abdullayev.

Survivor 5 aday kim oldu 2022?​

Survivor All Star 2022’de ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Evrim Keklik olmuştu. Haftanın ikinci eleme adayı ise Nisa oldu. Haftanın 3. eleme Berkan Karabulut olurken; haftanın 4. eleme adayı Seda oldu. Beşinci eleme adayı ise yapılan oylama sonucu Ogeday oldu.

Survivor 4 eleme adayı kim oldu?​

4 gün önceYapılan açık oylama sonucunda haftanın 4. eleme adayı Seda Ocak oldu. Haftanın dördüncü eleme adayı seçilen Seda, “Şaşırmadım yenildik dört dokunulmazlığı da verdik… Neyi hak ediyorum neyi hak etmiyorum bilmiyorum. Gitmem gerekiyorsa ben gideyim takım daha güçlü olacaksa ben kalayım.
Survivor 17 Mayıs 2022 Kim Elendi izle?
Survivor All Star’ın 17 Mayıs Salı günü ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı ve adaya veda eden isim belli oldu. Survivor’da elenen yarışmacı Seda oldu.
Survıvor kim elendi?
SURVİVOR’DA KİM ELENDİ? Hafta boyunca gerçekleştirilen dört dokunulmazlık oyununun üçünü gönüllüler, birini ise ünlüler kazanmıştı. Yokluk adasına giden eleme adayları da; Evrim, Barış, Ayşe ve Sude oldu. Adaya veda eden isim ise Barış oldu.

Survivor kim elendi 5 Mayıs 2022?​

İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Survior All Star 2022’de ilk eleme adayı Evrim oldu. MERVE AYDIN DİSKALİFİYE OLDU!

Survivor kim elendi 17 Mayıs 2022?​

Survivor en son elenen kim oldu?
Evrim, Ayşe, Nisa ve Yağmur’un oy sıralaması eleme konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ilıcalı bu hafta en az SMS oyunu alarak Survivor’dan elenen ismin Yağmur olduğunu duyurdu.
Sörvayvır dokunulmazlığı kim kazandı?
TV 8 ekranlarında her hafta belirli günlerde ekrana gelen yarışmada kıran kırana mücadele devam ediyor. Ünlüler takımı ve gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yaşanan mücadelenin ardından dokunulmazlık oyununu dün akşam gönüllüler takımı kazandı.

Survivor potaya kim girdi 15 Mayıs?​

15 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölümdeki son konseyde ise mavi takımda dokunulmaz olan yarışması Avatar Atakan oldu. Bunun ardından yapılan oylamada altıncı eleme adayı Hikmet oldu. Böylece gönüllüler takımında Atakan ve Nagihan dışındaki tüm yarışmacılar potaya gitti.

15 Mayıs dokunulmazlığı kim kazandı?​

Dün akşam oynan mücadelede kadınlar yarışının galibi 8-6 ünlüler oldu. Erkekler mücadelesinde ise kazanan taraf 8-2 skor ile yine ünlüler oldu. Böylece 6. dokunulmazlığı ünlüler takımı kazandı.
Survivor 2022 5 aday kim oldu?

Geri