Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Survivor 2022 4 dokunulmazligi kim?

Editör

Yeni Üye

Survivor 2022 4 dokunulmazlığı kim?​

SURVIVOR ALL STAR 2022’DE 4. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survior All Star 2022 dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı.

Survivor 4 eleme adayı kim oldu?​

Survivor 4 eleme adayı kim oldu?
6 gün önceYapılan açık oylama sonucunda haftanın 4. eleme adayı Seda Ocak oldu. Haftanın dördüncü eleme adayı seçilen Seda, “Şaşırmadım yenildik dört dokunulmazlığı da verdik… Neyi hak ediyorum neyi hak etmiyorum bilmiyorum. Gitmem gerekiyorsa ben gideyim takım daha güçlü olacaksa ben kalayım.

2 eleme adayı kim?​

2 eleme adayı kim?
SURVIVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor’da Ünlüler takımının yaptığı oylamanın ardından 2. eleme adayı Barış Yağcı oldu. Haftanın ilk eleme adayı ise Evrim Keklik olmuştu.

3 Mayıs eleme adayı kim oldu?​

Bu hafta Survivor All Star’da ilk eleme adayı Evrim Keklik olmuştu. Haftanın 2. eleme adayı Barış Murat Yağcı, 3. eleme adayı Ayşe Yüksel, 4. eleme adayı Sude Burcu oldu. SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? Survivor’da 3 Mayıs Salı günü oynanan ödül oyununun galibi Gönüllüler takımı oldu.

Survivor 3 eleme adayı kim oldu?​

Survivor 3 eleme adayı kim oldu?
Cumartesi akşamı gönüllüler takımında yapılan oy sonucu ile ismi yazılan yarışmacılar 2 oyla Hikmet, 1 oyla Seda ve 5 oyla Berkan oldu. Böylece bu haftanın 3. eleme adayı Berkan seçildi. Eleme potasına giren Berkan, şu sözleri söyledi; Yıllar öncesinde bir hayal kurdum kafamda… 2020’ye geldiğimde yine çok zorlandım.

Survivor 5 eleme adayı kim oldu?​

Survivor 5 eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star 2022’de ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Evrim Keklik olmuştu. Haftanın ikinci eleme adayı ise Nisa oldu. Haftanın 3. eleme Berkan Karabulut olurken; haftanın 4. eleme adayı Seda oldu. Beşinci eleme adayı ise yapılan oylama sonucu Ogeday oldu.

Survivor 2022 5 aday kim oldu?​

Survivor 5 aday kim?​

Survivor 5 aday kim?
Neredeyse tüm takımın eleme adayı olduğu takımda Hikmet dokunulmaz olurken, ismi yazılacak yarışmacılar Nagihan, Atakan ve Ogeday oldu. Oylama sonucunda Nagihan 3 oy Ogeday ise toplamda 5 oy aldı. Bu sonuçla Ogeday Survivor’da 5. eleme adayı oldu.

Survivor 3 eleme adayı kim oldu 2022?​

Survivor 3 eleme adayı kim oldu 2022?

Survivor 7 Mayıs 2022 Kim aday oldu?​

Bu hafta Survivor’da eleme adayları Evrim ve Nisa olmuştu. Cumartesi akşamı gönüllüler takımında yapılan oy sonucu ile ismi yazılan yarışmacılar 2 oyla Hikmet, 1 oyla Seda ve 5 oyla Berkan oldu.

Survivor 5 aday kim oldu?​

Survivor 5 aday kim oldu?

Survivor eleme adayı kim elendi?​

Survivor eleme adayı kim elendi?
SURVİVOR’DA ELENEN İSİM Tüm oyunları kaybeden gönüllüler ise altı ismi eleme adayı olarak potaya gönderdi. Eleme adayları ise; Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday ve Hikmet oldu. 17 Mayıs Salı akşamı yayınlanan yeni bölümde adaya veda eden isim Seda Ocak oldu.

Survivor potaya kim girdi 15 Mayıs?​

15 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölümdeki son konseyde ise mavi takımda dokunulmaz olan yarışması Avatar Atakan oldu. Bunun ardından yapılan oylamada altıncı eleme adayı Hikmet oldu. Böylece gönüllüler takımında Atakan ve Nagihan dışındaki tüm yarışmacılar potaya gitti.

Survivor kim aday oldu 15 Mayıs?​

Survivor kim aday oldu 15 Mayıs?
Haftanın beşinci eleme adayı yapılan oylama sonucu Ogeday olarak belirlendi. Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası gerçekleştirilen ada konseyinde haftanın 6. adayı belirlendi. Gönüllüler takımının konseyinden sonra eleme adayı Hikmet oldu.

Survivor 5 aday kim oldu 2022?​

Survivor 5 aday kim oldu 2022?

Survivor 2022'de yaşanan gelişmeler şöyle:

- 4. dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı.
- Haftanın 4. eleme adayı Seda Ocak oldu.
- 2. eleme adayı Barış Yağcı, 1. eleme adayı ise Evrim Keklik oldu.
- 3 Mayıs'ta eleme adayları şu şekilde belirlendi: Barış Murat Yağcı, Ayşe Yüksel, ve Sude Burcu.
- 3. eleme adayı Berkan seçildi.
- 5. eleme adayı ise Ogeday oldu.
- Haftanın 5. eleme adayları Nagihan, Atakan ve Ogeday olarak belirlendi.
- 7 Mayıs'ta eleme adayları Evrim ve Nisa oldu.
- Eleme potasında bulunan yarışmacılar şunlardı: Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday ve Hikmet.
- 17 Mayıs'ta adaya veda eden isim Seda Ocak oldu.
- 15 Mayıs'ta eleme potasına giren yarışmacılar Atakan ve Hikmet oldu.
- Aynı tarihte Ogeday 5. eleme adayı olarak belirlendi.
- Haftanın 6. eleme adayı ise Hikmet oldu.

Bu bilgiler çerçevesinde Survivor 2022'de yaşanan son gelişmeleri özetledik. Eğer ek bilgi veya başka konular hakkında sormak istediğiniz bir şey varsa lütfen belirtin.

Geri