AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Survey Mobil 5000 Puan kac TL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Survey Mobil 5000 Puan kaç TL?​

1. Anket çözerek para kazanılan güvenilir bir uygulama. 5000 puan=50 TL .

Surveymobil güvenilir mi?​

Survey Araştırma Survey Mobil (Anket Uygulaması) Pişmanlıktır. İndirmeyin.! Merhaba birkaç ay önce Survey Mobil bu programı yükledim anket için sonra hoşuma gitmedi hesabı sil yapıp uygulamayı kaldırdım ve hâlâ bana anket var diye SMS geliyor istemiyorum ankette istemiyorum SMS almakta istemiyorum.
YUNO anketleri güvenilir mi?
Yuno Anket Yanıltıyor Ödül kart sahte, sanal kredi kartıyla hiçbir şey yapılmıyor, Yuno anket insanları kandırıyor,5 dolarlık kredi sanal kart veriyor, hiçbir alışveriş sitesinde kullanılmıyor, bakiye yetersiz, banka bu kartı tanımıyor vesaire dolarla alışveriş yapmaya kalktım bir siteden orada da aynısı oldu.
Surveymobile ne demek?
Firmaların ürünleri piyasa çıkarmadan önce ürünleri hakkında risk analizi yaptığı bir anket platformudur. Anketlerimiz uluslararası firmalar tarafında hazırlanmakta olup, fikirleriniz ile ürün geliştirilmesine katkıdan bulunmuş olursunuz.

Metroopinion guvenilir mi?​

Metroopinion.com Yanıltıyor! Sizden dakikalarca anket doldurmanızı istiyor ayrıca her ankette kişisel bilgilerinizi istiyor anket bittiğinde size uygun anket bulunamadı deyip parayı hesabıma eklemiyor ayrıca kaç dakika uğraşıyorsunuz cevap başına 2,5 dolar kazanıyorsun diyerek üye oldum fakat 1-3 TL veriyor.

Ankethane güvenli mi?​

Ankethane Yalan Söylüyor Anketlere Para Vermiyor Boş vaatlerle yanıltıyorlar çarşamba günleri bakiye yenileme oluyormuş da anket başı 2 TL imiş de hepsi yalan. En kısa zamanda üyeliğimi sileceğim!
Toluna TR güvenilir mi?
Kesinlikle aldatmaca bir site. Kaç tane ödüllü anket çözdüm aradığımız kriterlere uymuyorsunuz diye para vermiyor. Üstüne anket göndermiyorlar. Onun üstüne Çark diye kötü bir uygulama koymuşlar. 2 haftadır her gün denedim.
Ülker anketi doğru mu?
Bir dolandırıcılık girişimidir. Eğer Whatsapp Ülker 80. yıldönümü mesajı aldıysanız bu mesajdaki linke dokunmayın ve arkadaşlarınıza göndermeyin. Zaman zaman Ülker, Bim, Turkcell, Adidas gibi markaların adları kullanılarak bu tür dolandırıcılık girişimleri Whatsapp uygulaması üzerinden kişilere ulaşmaktadır.

SurveyMonkey nedir ne işe yarar?​

www.surveymonkey.com adresinde ikamet eden, anket dizayn etmek, internet yoluyla daha çok kişiye ulaşmak isteyenler için ideal bir site. opera browser üzerinde “add question” işlemini yapamadığınız, basit ve başarılı anket yaratma sitesidir.

Anket doldurarak para kazanma güvenilir mi?​

Evet anket siteleri para kazandırıyor fakat tahmin ettiğinizden daha az. Eğer sıkı bir İnternet kullanıcısı iseniz ve günde 3 – 4 saatinizi size yönlendirilen anketlere cevap vererek geçiriyorsanız ayda 200 ila 250 dolar arası bir para kazanabilirsiniz.

Geri