SoruCevap
Yeni Üye
Süreyya Paşa Hastanesine Nasıl Gidilir? İstanbul Kadıköy’de bulunan Süreyya Paşa Hastanesine ulaşmak oldukça kolaydır. Hastaneye ulaşmak için birkaç seçenek mevcuttur. Eğer toplu taşıma kullanmayı tercih ediyorsanız, Kadıköy İskelesi’ne gelip oradan kalkan otobüslerle hastaneye ulaşabilirsiniz. Ayrıca Kadıköy Metro İstasyonu’ndan kalkan minibüslerle de hastaneye kolaylıkla gidebilirsiniz. Özel araçla gitmek isterseniz, hastane çevresinde park yeri bulmak biraz zor olabilir, bu yüzden alternatif olarak yakındaki otoparkları tercih edebilirsiniz. Süreyya Paşa Hastanesine giderken navigasyon kullanmak da size yardımcı olabilir. Hastane, Kadıköy’ün merkezi noktalarından birinde olduğu için ulaşım konusunda genellikle sorun yaşanmamaktadır.
İçindekiler
6. Hastane, Caferağa Mahallesi’nde yer alır.
7. Dolmuşlar, Kadıköy Rıhtım Caddesi üzerinden hastaneye ulaşır.
8. Deniz otobüsleri ile Kadıköy İskelesi’ne gelip ardından dolmuşa binerek ulaşabilirsiniz.
9. Hastaneye özel araçla gidecekseniz, yakın çevresinde otoparklar bulunmaktadır.
10. Hastane, Kadıköy Metro İstasyonu’na yürüme mesafesindedir.
İçindekiler
Süreyya Paşa Hastanesine Nasıl Gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne ulaşmak için birkaç farklı ulaşım seçeneği bulunmaktadır. İşte hastaneye nasıl gidileceği hakkında bazı bilgiler:
Süreyya Paşa Hastanesi nerede bulunmaktadır?
Süreyya Paşa Hastanesi, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, Kadıköy Fikirtepe Mahallesi, Rıhtım Caddesi üzerinde yer almaktadır. Hastanenin tam adresi şu şekildedir: Rıhtım Caddesi No: 21, Kadıköy, İstanbul.
Otomobil ile Süreyya Paşa Hastanesi’ne nasıl gidilir?
Eğer kendi aracınızla hastaneye gitmek isterseniz, hastanenin bulunduğu Rıhtım Caddesi, Kadıköy’ün önemli ulaşım yollarından biridir. Kadıköy’ün çeşitli noktalarından Rıhtım Caddesi’ne ulaşabilir ve hastanenin bulunduğu adrese kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hastane çevresinde park sorunu yaşanabileceğini göz önünde bulundurarak, erken saatlerde gitmenizde fayda vardır.
Toplu taşıma ile Süreyya Paşa Hastanesi’ne nasıl gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne toplu taşıma kullanarak da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kadıköy’den hareket eden birçok otobüs, minibüs ve dolmuş hattı hastane yakınından geçmektedir. Ayrıca Kadıköy Metro İstasyonu’na gelerek hastaneye yürüyerek ulaşabilirsiniz. Metro istasyonundan Rıhtım Caddesi’ne doğru yürüdüğünüzde hastaneye ulaşabilirsiniz.
Hangi otobüs hatları Süreyya Paşa Hastanesi’ne gider?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne giden otobüs hatları arasında en sık kullanılanlar şunlardır: 14B, 14C, 14Ç, 14D, 14F, 14G, 14H, 14K, 14M, 14Ö, 14R, 14S, 14T, 14Ü, 14Y, 14Z, 19D, 19M, 19Ş. Bu hatlardan herhangi birini kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Hangi minibüs hatları Süreyya Paşa Hastanesi’ne gider?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne giden minibüs hatları arasında en sık kullanılanlar şunlardır: Fikirtepe – Kadıköy (E-10), Fikirtepe – Kadıköy (E-11), Fikirtepe – Kadıköy (E-12), Fikirtepe – Kadıköy (E-13), Fikirtepe – Kadıköy (E-14). Bu hatlardan herhangi birini kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne en yakın metro istasyonu hangisidir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne en yakın metro istasyonu Kadıköy Metro İstasyonu’dur. Kadıköy Metro İstasyonu’na gelerek hastaneye yürüyerek ulaşabilirsiniz. Metro istasyonundan Rıhtım Caddesi’ne doğru yürüdüğünüzde hastaneye ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne hangi tramvay hatlarıyla gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne tramvay kullanarak ulaşmak isterseniz, T3 Kadıköy – Moda Tramvay Hattı’nı tercih edebilirsiniz. Tramvay hattını kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne yakın park yerleri var mı?
Süreyya Paşa Hastanesi çevresinde sınırlı sayıda park yeri bulunmaktadır. Hastanenin önünde ve çevresinde ücretli otoparklar mevcuttur. Ancak, park sorunu yaşanabileceği için erken saatlerde gitmek veya toplu taşıma kullanmak daha uygun olabilir.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne hangi noktalardan dolmuşlar geçmektedir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne giden dolmuş hatları arasında en sık kullanılanlar şunlardır: Acıbadem – Kadıköy, Bostancı – Kadıköy, Göztepe – Kadıköy, Koşuyolu – Kadıköy. Bu hatlardan herhangi birini kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne bisiklet ile nasıl gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne bisiklet ile gitmek isterseniz, Kadıköy’den başlayarak Sahil Yolu üzerinden Rıhtım Caddesi’ne doğru ilerleyebilirsiniz. Rıhtım Caddesi’ni takip ederek hastaneye ulaşabilirsiniz. Bisikletiniz için hastane çevresinde bisiklet park alanları bulunmaktadır.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne taksiyle nasıl gidilir?
Eğer Süreyya Paşa Hastanesi’ne taksiyle gitmek isterseniz, taksi durağına giderek hastanenin adresini söyleyebilirsiniz. Taksici, sizi doğrudan hastanenin önüne bırakacaktır. Taksi ile gitmek, hızlı ve konforlu bir seçenek olabilir, ancak trafik yoğunluğuna dikkat etmek önemlidir.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne hangi vapur hatlarıyla gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne vapur kullanarak ulaşmak isterseniz, Kadıköy’den hareket eden vapur hatlarını tercih edebilirsiniz. Kadıköy İskelesi’nden hareket eden vapurlar ile hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne yakın otobüs durakları hangileridir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne yakın otobüs durakları arasında en sık kullanılanlar şunlardır: Rıhtım Caddesi, Fikirtepe, Fikirtepe Metrobüs Durağı, Acıbadem Metrobüs Durağı. Bu duraklardan herhangi birine gelerek hastaneye yürüyerek ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne hangi tramvay durakları yakındır?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne en yakın tramvay durakları arasında Moda Köprüsü Tramvay Durağı ve Bahariye Tramvay Durağı bulunmaktadır. Bu duraklardan herhangi birine gelerek hastaneye yürüyerek ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne yakın metro durakları hangileridir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne en yakın metro durakları arasında Kadıköy Metro İstasyonu ve Acıbadem Metro İstasyonu bulunmaktadır. Bu istasyonlardan herhangi birine gelerek hastaneye yürüyerek ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne hangi tramvay hatlarıyla gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne tramvay kullanarak ulaşmak isterseniz, T3 Kadıköy – Moda Tramvay Hattı’nı tercih edebilirsiniz. Tramvay hattını kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne hangi minibüslerle gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne giden minibüs hatları arasında en sık kullanılanlar şunlardır: Fikirtepe – Kadıköy (E-10), Fikirtepe – Kadıköy (E-11), Fikirtepe – Kadıköy (E-12), Fikirtepe – Kadıköy (E-13), Fikirtepe – Kadıköy (E-14). Bu hatlardan herhangi birini kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne hangi dolmuş hatlarıyla gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne giden dolmuş hatları arasında en sık kullanılanlar şunlardır: Acıbadem – Kadıköy, Bostancı – Kadıköy, Göztepe – Kadıköy, Koşuyolu – Kadıköy. Bu hatlardan herhangi birini kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesi’ne hangi otobüs hatlarıyla gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesi’ne giden otobüs hatları arasında en sık kullanılanlar şunlardır: 14B, 14C, 14Ç, 14D, 14F, 14G, 14H, 14K, 14M, 14Ö, 14R, 14S, 14T, 14Ü, 14Y, 14Z, 19D, 19M, 19Ş. Bu hatlardan herhangi birini kullanarak hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Süreyya Paşa Hastanesine Nasıl Gidilir?
Süreyya Paşa Hastanesine Nasıl Gidilir? |
1. Süreyya Paşa Hastanesi Kadıköy’de yer alır. |
2. Hastaneye toplu taşıma ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz. |
3. Kadıköy İskelesi’nden kalkan dolmuşlar hastaneye direkt gider. |
4. Metro ile Kadıköy’e gelip ardından dolmuşa binerek ulaşabilirsiniz. |
5. Hastane, Kadıköy Evlendirme Dairesi’nin yakınında bulunur. |
6. Hastane, Caferağa Mahallesi’nde yer alır.
7. Dolmuşlar, Kadıköy Rıhtım Caddesi üzerinden hastaneye ulaşır.
8. Deniz otobüsleri ile Kadıköy İskelesi’ne gelip ardından dolmuşa binerek ulaşabilirsiniz.
9. Hastaneye özel araçla gidecekseniz, yakın çevresinde otoparklar bulunmaktadır.
10. Hastane, Kadıköy Metro İstasyonu’na yürüme mesafesindedir.