AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Surec devam ediyor pandemi Sosyal Destek on basvuru formunuz alinmistir ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Süreç devam ediyor pandemi Sosyal Destek ön başvuru formunuz alınmıştır ne demek?​

Pandemi süreç devam ediyor ibaresi, değerlendirme sürecinde işleminizin sırada yer aldığı ve değerlendirme kıstasına alınacağı anlamına geliyor. Sürecin uzun sürmesi halinde bağlı bulunulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aranarak bilgi alınabilir.

Yardım süreç devam ediyor ne demek?​

E-devlet sisteminden yardım başvurusunu sorgulamak için giren vatandaşlar, sistemde ”Pandemi süreç devam ediyor” ibaresiyle karşılaştı. Bu yazının anlamı ise yapılan yapılan başvurunun yoğunluk nedeniyle başvurunun sıraya alındığı ve değerlendirme sürecinde olduğu anlamına gelmektedir.
E devlet sosyal yardım başvurusu ne zaman sonuçlanır?
E-Devlet sosyal yardım başvurusu e-devlet üzerinden başvuruda bulunduktan sonra 1 hafta içerisinde sonuçlanmaktadır.
Sosyal yardımda ön değerlendirme kabul edildi ne demek?
Sosyal destek başvurusu oluşturulduktan sonra beyan edilen bilgiler neticesinde ön değerlendirme yapılır. Uygun görülürse hanenin kapsamlı sosyal incelemesi gerçekleştirilir. Sosyal inceleme sonrasında uygun görülen vatandaşlarımızdan durumlarını gösteren belgeler veya KVKK metni onayı istenir.

Aile yardımı devam ediyor ne demek?​

Diğer aile yardımı hak sahibi demek başvuruyu yapan hak sahibinin yardımının onaylandığını ve hak sahibine ödeme yapılacağını anlamına gelir. Diğer aile yardımı hak sahibi tarafından PTT şubelerinden çekilebilir. Hane yardımından farklı olarak sadece hak sahibi kimliği ile bu ödemeyi alabilir.

SED başvuru süreci devam ediyor ne demek?​

Sed yardımı başvuru süreci devam ediyor ne demek sorusuna cevap vermek gerekirse SED yardımı başvuru yaptıktan sonra başvuru sürecinin başladığını ve başvurunuzun incelendiğini anlamına gelir eğer sed yardımı başvuru 1 aydan fazladır bu halde ise mutlaka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek başvurunuzun 1 …
Sosyal yardım başvuruları ne zaman sonuçlanır?
Hane yardımı başvurusu sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurusundan sonra 2 hafta içerisinde yoğunluğa bağlı olarak ise en geç 1 ay içerisinde sonuçlanmaktadır.
E Belediye sosyal yardım ne zaman sonuçlanır?
E-Belediye Yardım Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır? E-belediye yardım başvuruları yani e-devlet üzerinden yapılan ön başvurular, ortalama bir ay içerisinde sonuçlanıyor. Vatandaşlar, TC kimlik no ve e-devlet şifre bilgileri ile birlikte e-devlete girerek, başvurularının son durumunu takip edebiliyorlar.

Pandemi sonucunda uygun ne demek?​

Öncelikle başvuru sürecinde uygun ibaresinin olması sizin bu yardımı her halükarda alacak olmanızdır. Yani siz aslında 1100 TL’yi almaya hak kazandınız. Ancak bu yazıyı görür görmez soluğu hemen PTT şubelerinde almadan öncelikle beklemelisiniz.

Geri