AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Surec devam ediyor ne anlama gelir?

Editör

Yeni Üye

Süreç devam ediyor ne anlama gelir?​

İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler. Pandemi süreç devam ediyor ibaresi, değerlendirme sürecinde işleminizin sırada yer aldığı ve değerlendirme kıstasına alınacağı anlamına geliyor. Sürecin uzun sürmesi halinde bağlı bulunulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aranarak bilgi alınabilir.

E-Devlet süreç devam ediyor ne demek?​

E-Devlet süreç devam ediyor ne demek?
E-devlet sisteminden yardım başvurusunu sorgulamak için giren vatandaşlar, sistemde ”Pandemi süreç devam ediyor” ibaresiyle karşılaştı. Bu yazının anlamı ise yapılan yapılan başvurunun yoğunluk nedeniyle başvurunun sıraya alındığı ve değerlendirme sürecinde olduğu anlamına gelmektedir.

Ön Değerlendirme kabul edildi ne demek?​

Sosyal destek başvurusu oluşturulduktan sonra beyan edilen bilgiler neticesinde ön değerlendirme yapılır. Uygun görülürse hanenin kapsamlı sosyal incelemesi gerçekleştirilir. Sosyal inceleme sonrasında uygun görülen vatandaşlarımızdan durumlarını gösteren belgeler veya KVKK metni onayı istenir.

SED başvuru değerlendirmeye alındı ne demek?​

SED başvuru değerlendirmeye alındı ne demek?
Sed yardımı değerlendirme alındı ne demek sorusuna cevap vermek gerekirse sed yardımı değerlendirmeye alındı demek başvurunuzun kabul edildiği ancak hane gelir ve banka hesaplarınızın inceleneceği uygun görülmesi halinde ise sed yardımı alacağınız anlamına gelir.

Pandemi uygun yazıyor ne demek?​

Öncelikle başvuru sürecinde uygun ibaresinin olması sizin bu yardımı her halükarda alacak olmanızdır. Yani siz aslında 1100 TL’yi almaya hak kazandınız. Ancak bu yazıyı görür görmez soluğu hemen PTT şubelerinde almadan öncelikle beklemelisiniz.

Pandemi başvurusu yaptım ama süreç devam ediyor ne demek?​

Pandemi başvurusu yaptım ama süreç devam ediyor ne demek?
Pandemi süreç devam ediyor ibaresi, değerlendirme sürecinde işleminizin sırada yer aldığı ve değerlendirme kıstasına alınacağı anlamına geliyor. Sürecin uzun sürmesi halinde bağlı bulunulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aranarak bilgi alınabilir.

SED ön başvuru süreci devam ediyor ne demek?​

Sed yardımı başvuru süreci devam ediyor ne demek sorusuna cevap vermek gerekirse SED yardımı başvuru yaptıktan sonra başvuru sürecinin başladığını ve başvurunuzun incelendiğini anlamına gelir eğer sed yardımı başvuru 1 aydan fazladır bu halde ise mutlaka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek başvurunuzun 1 …

Ön değerlendirme ne demek?​

Ön değerlendirme ne demek?
Tarafsız ön değerlendirme (early neutral evaluation, ENE), tarafsız bir üçüncü kişi tarafından, tarafların içinde bulundukları uyuşmazlığın daha ilk safhalarında, uyuşmazlığın nasıl çıktığı, ne şekilde geliştiği ve gelecekte tarafların durumlarını nasıl etkileyebileceği konusunda, taraflardan alınan kısa bilgi ve …

Başvuru değerlendirmeye alındı ne demek?​

size olumlu geri dönüş yapamadığımızı üzülerek bildiriyoruz gibi devam ettirilebilecek söz öbeği. genelde kurumsal firmaların tercih ettiği kibarca reddetme yöntemlerinden birisidir.

Sosyal yardım başvurusu olumlu ne demek?​

Sosyal yardım başvurusu olumlu ne demek?
Olumlu sonuçlanan başvurular hak sahibine ayni veya nakdi olarak teslim edilir ya da düzenli merkezi yardım olması durumunda ödeme döneminde ilgili ödeme yerinden yardım teslim alır.

Sosyal yardım parası nereye yatacak?​

Söz konusu bu sosyal yardım ödemeleri tek seferlik olacak. Başvurular Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca incelendikten sonra ödemeler yatmaya başlayacak. Sosyal yardım almasına engel bulunmayan vatandaşların kendi İban numaralarına ya da PTT hesaplarına yatırılacak.

PTT yardım parası nasıl alınır?​

PTT yardım parası nasıl alınır?
Vatandaşlar destek ihtiyaçlarını evlerinden çıkmadan e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebilirler. PTT yardım parası başvurusu ve T.C ile sorgulama işlemi başarıyla tamamlandıktan sonra hak edilen ödemeler en yakın PTT şubesine gidilerek çekilebilir. Ödemeler sadece başvuru sahibine yapılır.

"Süreç devam ediyor" ifadesi genellikle başvuru veya işlem süreci ile ilgili bir aşamada olduğunuzu ve bu sürecin devam ettiğini belirtir. Örneğin, "Pandemi süreç devam ediyor" ifadesi, başvurunuzun değerlendirme sürecinde olduğunu ve sıranızın geldiğini veya değerlendirileceğini gösterir. E-devlet sistemi üzerinden yapılan başvurularda bu ifade ile karşılaşabilirsiniz, bu durumda başvurunuzun değerlendirildiğini ancak sonuçlanmadığını belirten bir bilgidir.

Ön değerlendirme ise genellikle başvuruların ilk aşamasını oluşturur. Başvuruda verilen bilgilerin doğruluğunun kontrol edilmesi ve uygunluk açısından ön bir incelemenin yapılması anlamına gelir. Olumlu bir ön değerlendirme sonucunda daha detaylı bir inceleme veya belge talebi söz konusu olabilir.

"Sosyal yardım başvurusu olumlu" ise başvurunuzun olumlu sonuçlandığını ve yardımın size verileceğini gösterir. Bu durumda ya ayni yardım yapılır ya da nakdi olarak ödeme gerçekleştirilir.

E-Devlet üzerinden yapılan başvurular sonucunda elde edilen bilgiler genellikle PTT hesabınıza veya IBAN numaranıza yatırılır. Bu ödemeler genellikle tek seferlik olup, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından incelendikten sonra gerçekleştirilir. PTT yardım parasını çekmek için en yakın PTT şubesine giderek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Geri