- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Süreç analizi ne demek?
Süreç analizi, dönüşüm sırasında karşılaşılabilecek zorlukların belirlenmesi ve sebeplerin tespit edilmesidir. Bir süreçteki aktivitelerin ve görevlerin departman bazında sistematik bir şekilde tanımlanması olan süreç analinizi birtakım riskleri de beraberinde getirir.Süreç yönetimi amacı nedir?
Süreç yönetiminde temel amaç; süreçlerin periyodik olarak izlenmesidir. Süreçlerin geliştirilmesi için yapılması gereken faaliyetler zinciridir. Süreçlerin tasarımından sürdürülmesine, müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasından değerlendirme ve analize kadar birçok unsurun ele alındığı yönetim modelidir.Süreç yaklaşımı ne demek?
Süreç Yaklaşımı, kuruluşun misyon, vizyon ve değerleri ile örtüşen, bu değerlere uygun bir şekilde yapılandırılmış süreçlerinin belirlenmesi, bu süreçlerin ve ilişkilerinin en azından aşağıdakileri kapsayacak şekilde analiz edilmesidir.
Akıllı Süreç Yönetimi Nedir?
Akıllı Süreç Yönetimi; özellikle karmaşık, sık sık değişen ve çokça istisnası olan süreçlere sahip olan firmaların tüm süreçleri otomotize eden bulut üzerinden çalışan bir uygulamadır.
Süreç yaklaşımı modeli nedir?
Süreç yaklaşımı modeli süreç tasarımı yaklaşımına benzer olarak konuların nasıl öğrenileceğine karar vererek başlar. Ve bunlara göre genel amaçlar belirlenir. Kesin amaçlar program tasarımcısı tarafından belirlenmez. Öğretmen genel amaçlar arasından kesin amaçları uygulama sırasında belirler.Destek süreci nedir?
Destek süreçler: İç faaliyetlere yönelik süreçlerdir. Bu süreçler ile iç müşteriye hizmet edilir. Süreçleri bu şekilde sınıflandırmak ile, dış ve iç müşterilerin taleplerine yanıt verecek doğru süreçleri belirlemek olanağı elde edilir.Yönetim süreci aşaması nedir?
Süreç yönetimi, süreçlerin strateji/planlama, analiz, tasarım, uygulama, izleme, kontrol, müşteri ihtiyaçlarının daha iyi karşılanması için optimizasyon/sürekli iyileştirme parametrelerinin yaşamsal döngü çevrimidir.
Yazılım Süreç Yönetimi Nedir?
4BEM MÜHENDİSLİK | İş Süreç Yönetimi (BPM) Yazılımı İş Süreç Yönetimi Yazılımı(Business Process Management Software) bir organizasyonun tüm süreçlerinin başından sonuna kadar hangi aşamalardan geçtiğini, nasıl yönetileceğini optimize ederek kuruluşların performansını artıran bir yönetim sistemidir.