AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

SuperBox kullanici adi nasil ogrenilir?

Editör

Yeni Üye

SuperBox kullanıcı adı nasıl öğrenilir?​

ZTE SuperBox Modem Arayüz Giriş Bilgileri
- İnternet tarayıcınızı açın.
- Arama kısmına 192.168.1.1 yazın (bu adres modemden modeme değişiklik gösterebilir)
- Modemin IP’sine girdiğinizde sizi kullanıcı adı ve şifre ekran karışılayacak. Bu kullanıcı adı ve şifreler genellikle modemin alt yüzeyinde yazılıdır.

Superonline şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?​

Şifremi unuttum, ne yapmalıyım? www.turkcellguvenlikplatformu.com üzerinden şifremi unuttum linkini tıklayarak şifrenizi yeniden oluşturulması için talepte bulunabilirsiniz. Şifreniz SMS yoluyla ilgili kullanıcıya iletilecektir.

Superonline şifresi nasıl alınır?​

Superonline şifresi nasıl alınır?
Turkcell müşteriyseniz, şifrelerinizi unutmanız halinde SIFRE yazıp 2200’a ücretsiz mesaj atabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp “0(532) 755 2222″ye kısa mesaj atabilirsiniz.

Turkcell SuperOnline Müşteri numaramı nasıl öğrenebilirim?​

Turkcell SuperOnline Müşteri numaramı nasıl öğrenebilirim?
Müşteri Numarasını öğrenmek için; MUSTERI yazılıp 2220 SMS atılabilir. Ödenmemiş Fatura Bilgisini öğrenmek için; FATURA boşluk Müşteri Numarası (XXXXXXXX) yazılıp 2220 SMS atılabilir.

Şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?​

Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını ve sonra Google ve sonra Google Hesabınızı yönetin’i açın. Üst taraftaki Güvenlik’e dokunun. “Google’da oturum açma” bölümünün altında Şifre’ye dokunun. Oturum açmanız gerekebilir.

Turkcell şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?​

Turkcell şifrenizi unutmanız halinde Şifre yazıp 2200’a SMS göndererek şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz.

Turkcell Superonline modem şifresi nedir?​

Turkcell Superonline modem şifresi nedir?
Muhtemelen kullanıcı adı kısmında “admin” yazılı olacaktır, değilse buraya “admin” yazın ve parola yazan kısmına ise -küçük harflerle– “superonline” yazıp “Oturum Aç” diyelim. (Tüm modemlerde standart olarak kullanıcı adı admin, ve şifre superonline olarak belirlenmiştir.)

Superonline modem şifresi ne?​

Superonline modem şifresi ne?
Karşınıza çıkan bölümde kullanıcı adı ve SuperOnline Modem Şifresi istenecektir. Kulanıcı adı bölümüne “admin” şifre alanına ise “superonline”yazarak “tamam” tuşuna basarak girişinizi gerçekleştirin.

SuperBox kullanıcı adınızı öğrenmek için yapmanız gereken adımlar şunlardır:
1. İnternet tarayıcınızı açın.
2. Adres çubuğuna modemin IP adresini yazın. Genellikle 192.168.1.1 gibi adresler kullanılır, ancak modeme bağlı olarak farklı olabilir.
3. Modemin IP adresine girdiğinizde karşınıza kullanıcı adı ve şifre ekranı çıkacaktır. Bu bilgiler genellikle modemin alt yüzeyinde yazılıdır.

Şifrenizi unuttuysanız ise Turkcell Güvenlik Platformu üzerinden şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. Bunun için [www.turkcellguvenlikplatformu.com](http://www.turkcellguvenlikplatformu.com) adresine giderek "Şifremi Unuttum" linkini tıklayabilir ve şifrenizi SMS yoluyla alabilirsiniz.

Turkcell SuperOnline müşteri numaranızı öğrenmek için "MUSTERI" yazıp 2220'ye SMS atabilir veya ödenmemiş fatura bilgisi için "FATURA [Müşteri Numarası]" yazıp aynı numaraya SMS atabilirsiniz.

Modem şifresi genellikle kullanıcı adı kısmına "admin" ve şifre kısmına "superonline" olarak girilir. Eğer bu bilgilerin değiştiğini düşünüyorsanız, modeminizin dokümantasyonuna veya internet üzerindeki kaynaklara başvurabilirsiniz. Videoyu izlemek isterseniz verdiğiniz linki ziyaret edebilirsiniz.

Geri