- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Superbox iptal işlemi nasıl yapılır?
Ne yapmam gerekir? İptal işlemi için 0850 222 1 222 Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri’ni arayarak iptal talebi iletilmelidir.Superonline abonelik iptali kaç gün sürer?
Superonline bayisinden evraklı fesih alınır, Bir hafta içerisinde Superonline çağrı merkezi iptal talebini sesli onay alarak tamamlar.Superbox taahhüt bittikten sonra ne olur?
Paket Taahhüt Süresi sona erdikten sonra, aksi Turkcell’e bildirilmediği veya farklı bir SUPERBOX 4.5G İnternet paketi seçilmediği sürece, taahhüt süresinin sonuncu ayında kullanılan Superbox 4.5G internet paketinin ilgili taahhütsüz paketleri tanımlanır.
Superbox cayma bedeli ne kadar?
Turkcell Cayma Bedeli Ve Vergiler 10/03/2022 tarihinde Superbox aldım. Eşimin işinden dolayı. Şirket eşime ayrı Superbox yollayınca buna gerek kalmadı. İptal ettirmek istediğimde 500 TL cayma bedeli çıkardılar.Superbox nereye iade edilir?
Modem iptal talebinin yapıldığı Fiber Çözüm Merkezleri ve DSL Çözüm Merkezleri’ne 15 gün içerisinde teslim edilmelidir. 15 gün içerisinde modemin teslim edilmemesi durumunda cihaz bedeli faturaya yansıtılacaktır.Superbox devam 5 GB nasıl iptal edilir?
Paket sadece yurt içinde geçerlidir. Paket müşeri temsilcisi aracılığı ile iptal edilebilir.
Abonelik sözleşmelerini faks yoluyla feshetmek isteyen bireysel Turkcell Superonline müşterilerinin, fesih taleplerini teyit edilmiş olmak kaydıyla 0850 502 61 49 faks numarasına göndermeleri gerekmektedir.
Superbox kaç yıl taahhüt?
24 aylık taahhüt süresi devam eden Superbox paketim için, yıllık toplam dondurma süresinde, yeni bir yönerge ile, kısıtlamaya gidildiğini Superbox teknisyeninden öğrendim.
Superbox kaç ay taahhütlü?
Kampanyadan sadece yeni bir data hattı ile 24 ay taahhütlü olarak faydalanılır. Kampanyaya katılan müşterilerimize ilk ay 500GB faydası tanımlanacaktır. Müşterilerimize tanımlanan ilk ay 500GB ek internet faydası yeni tesis hat alarak pakete sahip olan müşterilerimiz için geçerlidir.Superonline modem iade hangi kargo?
Superonline Modem İade Yurtiçi Kargo.Superbox kaç günde iade edilir?
Kampanya kapsamındaki cihazın teslim edilmesinden itibaren 14 (on dört) gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cayma bedeli ödemeksizin cihazınızı iade edebilirsiniz.