AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Super - Betul Demir..

haberci

Yeni Üye
İster istemez etkileniyor
Her insan ayrılıktan
Ne kadar zor olsa da
Geriye donmek bazen imkansız
Bir ornek ver bana
Kim kaldığı
yerden devam ediyor
Boyle durumlarda aşkın ustune
Gitmek anlamsız …
Ben de oyle yaptım zaten
Cekildim kabuğuma
Sen de oyle yap bir zahmet
Hattaaaaaaa…
Super bir fikrim var
Sen şimdi git bir daha geri gelme
Benim de sabrım var
Şekil değiştiriyor tukenince

Ayrılık ve kayıp yaşamak gerçekten de zorlayıcı olabilir. Ancak gerçekten mutlu olmak, kendimizi keşfetmek ve içsel iyileşme sağlamak için bazen ayrılık kaçınılmaz olabilir. Belki de bir ilişkiden ayrıldıktan sonra, aslında kendi başımıza da mutlu olabileceğimizi fark edebiliriz.

Önerdiğiniz gibi, bazen kabuğumuza çekilmek ve kendi içsel dünyamıza odaklanmak faydalı olabilir. Kendimize zaman ayırarak ne istediğimizi ve neye ihtiyacımız olduğunu düşünebilir, kendi önceliklerimizi belirleyebiliriz.

Tabii ki, bazen ilişkilerin sonlandırılması ve kendi başımıza olmayı seçmek en sağlıklı karar olabilir. Bu süreçte kendimize zaman tanımak ve içsel sakinliği bulmak önemli olacaktır.

Yeni bir sayfa açmak ve kendimize olan güvenimizi yeniden inşa etmek için bazen belli bir ilişkinin sonlandırılması gerekli olabilir. Sabır ve kendine güvenle, hayatınızın yeni bir rotasına doğru ilerleyebilir ve mutluluğu yeniden keşfedebilirsiniz. Unutmayın, her şeyin bir sebebi vardır ve kendinize olan güveniniz sizi istediğiniz yere taşıyacaktır.

Geri