AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Supangleli Tavukgöğsü

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Supangleli Tavukgöğsü Tanımı İçin Gereçler

Tavuk göğsü için:
1 yemek kaşığı kadar tereyağı
Çeyrek su bardağı un
2.5 su bardağı
Yarım su bardağı toz şeker
Vanilya
Supangle için:
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
1.5 yemek kaşığı şeker
Yarım yemek kaşığı kakao
2 kare (10 gr) bitter çikolata
Üzeri için:
Fındık

Supangleli Tavukgöğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle tavukgöğsü için tereyağında unu kavurup içine sütü ekleyelim düzgünce çırpma teliyle çırpalım.
Daha sonra şekerimizi ekleyelim kıvam alana kadar pişirelim.
Pişen tatlıya vanilya ekleyip blendırdan geçirelim ve kuplara bölüştürelim.
Sonra supangle için çikolata hariç materyalleri pişirelim çikolatayıda ekleyip onu da blendırdan geçirelim kesinlikle kıvam için kıymetli bir nokta
Daha sonra kuplarımızdaki tavukgöğsünün üzerine supanglemizi fazla soğutmadan hisse edelim.
Ve tatlılarımızı buzdolabında uyumaya bırakalım
Ben 1 gece dinlendirdim blender sayesinde sakız üzere kıvamı oldu şeker oranı dayanılmaz istikrarlı oldu ben ölçüyü azalttım 3 kişi olduğumuz için kaseleri fazla doldurmadım 6 kase çıktı pek kâfi oldu baymadı.
Kesinlikle 1 sefer olsun denenmeli siz de kalabalık değilseniz bu ölçü tam gelir afiyet şifa olsun

Supangleli Tavukgöğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst