Supangle

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Supangle Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı süt
Yarım su bardağı nişasta
3 yemek kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı nescafe
Yarım su bardağı toz şeker
200 ml. sıvı krema
️Ocaktan alındıktan sonra içine eklenecekler:
Yarım su bardağı toz şeker
Yarım çay bardağı soğuk su
1 paket vanilin
80 gram bitter çikolata

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Supangle için tüm materyaller daima karıştırılarak orta ateşte kaynayana kadar pişirilir.
Kaynadıktan sonra ocağın altı kapatılır ve öbür materyaller eklenir karıştırılır.
Soğumaya başladığı vakit mikser ile biraz çırpılır .
Pürüzsüz bir kıvam alınca kaselere koyup, buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst