Suna Pekuysal in kac cocugu var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Suna Pekuysal ın kaç çocuğu var?​

Sait Ali KöknarSuna Pekuysal / Çocukları
Suna Pekuysal oglu kim?
Sait Ali KöknarSuna Pekuysal / Oğlu

Suna Pekuysal ın babası kimdir?​

Yaşamı Asıl adı Adile Suna Belener’dir. Babası İlhami Bey, 27 yaşında attan düşerek felç kaldı. Pekuysal’ın doğumundan 7 ay sonra da vefat etti.
Eda Ece kaç yaşında Evlimi?
1990 doğumlu olan Eda Ece, 2022 yılı itibarıyla 32 yaşındadır ve bekardır. Eda Ece 1.68 metre boyunda, 53 kilo ve ikizler burcudur.

Pekuysal kaç yaşında?​

Suna Pekuysal Biyografisi Asıl adı Suna Belener olan Suna Pekuysal, 24 Ekim 1933 yılında İstanbul’da doğdu.
Ertuğrul Pekuysal kimdir?
Varan Turizm, Varan konaklama, Kargo Taşımacılık ve Bolu Dağı Tesisleri’nin yönetim kurulu üyesi olan Pekuysal, Varan Otelcilik, Varuna Seyahat, Varuna Rent A Car ve Varuna Dış Ticaret’in de yönetim kurulu başkanıydı.

Kulis Faresi kimin adı?​

Bedia Muvahhit’lerin, Cahide Sonku’ların, Şaziye Moral’ların arasında “pişer”. Her oyunda kulistedir, bütün roller de ezberinde. Muhsin Ertuğrul ona “kulis faresi” adını takar.
Eda Ece’nin kocası kimdir?

Ece evlendi mi?​

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay uzun zamandır aşk yaşadığı Mehmet Bilir ile nikah masasına oturdu.
Suna Pekuysal oğlu kaç yaşında?
1964 yılında gazeteci Ergun Köknar ile evlendi. 1973 yılında oğulları Sait Ali Köknar dünyaya geldi.

Nevzat Pekuysal kim?​

varan turizm’in kurucusu. varan turizm’in kurucusu ve sahibi.vefatından sonra direksiyona oğlu (bkz: enis pekuysal)geçti.
Enis Pekuysal kaç yaşında?
Grubun ortağı olan üç kardeşin de son üç – dört yıl içinde vefatı sonrasında, grupta önce gençler işi ele aldı. Nevzat Pekuysal’ın 37 yaşındaki oğlu Enis Pekuysal Yönetim Kurulu Başkanı, kızı Rengin Özcan da yönetim kurulu üyesi oldu.

Suna Pekuysal kaç yılında vefat etti?​

22 Temmuz 2008Suna Pekuysal / Ölüm tarihi
Suna Pekuysal ın kocası kimdir?
Ergun KöknarSuna Pekuysal / Koca (e. 1964–2000)

Eda Ece aslen Malatyalı mı?​

Aslen İstanbullu olan Eda Ece. Eda Ece, Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okudu. Eda Ece’nin annesi ev hanımı babası ise elektrik mühendisi.

Geri