AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sulu Patates Kızartması

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Sulu Patates Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo soyulup ortadan ikiye bölünmüş bebe patates
Tuz
Pulbiber
Yarım çay bardağı su
4 yemek kaşığı sıvı yağ

Sulu Patates Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesleri, suyu, sıvı yağı ve tuzu bir tavaya koyup karıştırın.
Tavanın kapağını kapatıp orta ateşte suyunu çekip yumuşayıncaya kadar pişirin.
Çok fazla karıştırmamaya dikkat edin. Patatesler ezilmesin.
Suyunu çekmeye başlayınca ocağın altını açıp 3 – 5 dakika kadar yüksek ateşte kızartın. Servise hazır.
Şifa olsun.

Sulu Patates Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst