Sultan Sarması Tarifi İçin Malzemeler
Hindistan cevizi
1 litre süt
1+ çeyrek su bardağı şeker
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
50 gram margarin
1 paket vanilya
İçi için;
1 kremşanti
1 su bardağı süt
Sultan Sarması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye muhallebi için bütün malzemeleri koyuyoruz. Sadece margarin ve vanilya hariç. Muhallebi göz göze olunca ocaktan alıp margarini ve vanilya ekleyelim margarin eriyene kadar karıştıralım.
Tepsiye hindistan cevizi yayalım.
Üzerine muhallebiyi dökelim 2 saat dolapta soğutalım, kremşantiyi arkasına göre yapalım, muhallebinin üzerine dökelim.
Dikdörtgen şeklinde keselim supatula yardımıyla kaldıralım servis tabağına alalım afiyet olsun.
Sultan Sarması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Hindistan cevizi
1 litre süt
1+ çeyrek su bardağı şeker
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
50 gram margarin
1 paket vanilya
İçi için;
1 kremşanti
1 su bardağı süt
Sultan Sarması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye muhallebi için bütün malzemeleri koyuyoruz. Sadece margarin ve vanilya hariç. Muhallebi göz göze olunca ocaktan alıp margarini ve vanilya ekleyelim margarin eriyene kadar karıştıralım.
Tepsiye hindistan cevizi yayalım.
Üzerine muhallebiyi dökelim 2 saat dolapta soğutalım, kremşantiyi arkasına göre yapalım, muhallebinin üzerine dökelim.
Dikdörtgen şeklinde keselim supatula yardımıyla kaldıralım servis tabağına alalım afiyet olsun.
Sultan Sarması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı