Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sulidin krem ne icin kullanilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.238
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Sulidin krem ne için kullanılır?​

Şti. adına ruhsatlı, “osteoartrit, romatoid artrit, tendonit, tendosinovit, bursit gibi yumuşak doku romatizmal hastalıkların tedavisinde, burkulma, ezilme ile sonuçlanan posttravmatik durumlarda ve ağrı, inflamasyon, kas gerginliği ile karakterize kas ve iskelet sistemi hastalıklarının lokal tedavisinde analjezik ve …

Sulidin nasıl kullanılır?​

3. SULİDİN® PLUS nasıl kullanılır? etkilenen bölgeye günde 3 veya 4 kez uygulayınız. Uygulama süresi için doktorunuza danışınız. nazikçe uygulayınız.

Suljel ne işe yarar?​

Suljel ne işe yarar?
SULJEL, yumuşak doku romatizmal hastalıkları; burkulma ve ezilme gibi yumuşak doku travmaları; ağrı, inflamasyon ve kas gerginliği ile karakterize kas ve iskelet sistemi hastalıklarının belirtilerinin (semptomlarının) giderilmesinde kullanılır.

Pfizer jel ne işe yarar?​

FELDEN JEL etkilenen kas ve eklem üzerindeki cilde sürüldüğünde, eklemlerdeki ve kaslardaki şişliği azaltmaya ve ağrıyı kesmeye yardımcı olur.

Sulidin nerelerde kullanılır?​

yaralanmaları gibi burkulma ve ezilmenin eşlik ettiği yumuşak doku ve eklemlerin travmatik, dejeneratif ve romatizmal hastalıklarına bağlı ağrı ve inflamasyonun semptomatik tedavisinde endikedir.

Hirudoid ne işe yarar?​

Hirudoid ne işe yarar?
Morluk,çürük,kan oturması ve ödemin giderilmesi hızlı şekilde sağlayan Hirudoid Forte Jel, “burkulma, ezilme, eklemlerde su toplama ve şişme gibi hematomlu veya hematomsuz kapalı yaralar ve spor yaralanmalarında, yüzeysel flebitin lokal tedavisinde” reçete ediliyor.

Nimelid 100 mg nedir ne için kullanılır?​

NİMELİD, akut ağrı ve primer dismenorenin semptomatik tedavisinde endikedir. Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: Doktor tarafından başka şekilde önerilmediği takdirde, yetişkinlerde tavsiye edilen doz günde 2 defa 100 mg’dır.

Stilex jel nedir yan etkileri?​

Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, doktorunuza söyleyiniz : Deride hafif kızarıklık ve kaşıntı, iştah kaybı, halsizlik, yorgunluk, uykusuzluk, baş ağrısı, baş dönmesi, bulantı, ishal. Bunlar STLEX’nin hafif yan etkileridir. Bu yan etkiler doz azaltıldığında veya tedavi kesildiğinde kaybolur.
 
Sulidin krem, osteoartrit, romatoid artrit, tendonit, tendosinovit, bursit gibi yumuşak doku romatizmal hastalıkların tedavisinde, burkulma, ezilme sonucu oluşan posttravmatik durumlarda ve ağrı, inflamasyon, kas gerginliği ile karakterize kas ve iskelet sistemi hastalıklarının lokal tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Ağrıyı hafifletmeye ve inflamasyonu azaltmaya yardımcı olabilir.

Sulidin krem etkilenen bölgeye günde 3 veya 4 kez uygulanmalıdır. Uygulama süresi konusunda doktorunuza danışmanız önemlidir ve nazikçe uygulanması önerilir.

Suljel ise yumuşak doku romatizmal hastalıklar, burkulma, ezilme gibi yumuşak doku travmaları, ağrı, inflamasyon ve kas gerginliği ile karakterize kas ve iskelet sistemi hastalıklarının semptomlarının giderilmesinde kullanılan bir ilaçtır.

Pfizer jel yani FELDEN JEL ise etkilenen kas ve eklem üzerindeki cilde sürüldüğünde, eklemlerdeki ve kaslardaki şişliği azaltmaya ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilir.

Sulidin genellikle yumuşak doku ve eklemlerdeki travmatik, dejeneratif ve romatizmal hastalıklara bağlı ağrı ve inflamasyonun semptomatik tedavisinde kullanılır.

Hirudoid Forte Jel ise morluk, çürük, kan oturması, ödemin giderilmesine yardımcı olabilir. Burkulma, ezilme, eklemlerde su toplama, şişme gibi durumlarla birlikte hematomlu veya hematomsuz kapalı yaralar ve spor yaralanmaları gibi durumların tedavisinde kullanılabilir.

Nimelid 100 mg ise akut ağrı ve primer dismenorenin semptomatik tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Dozaj ve uygulama sıklığı konusunda doktorunuzun önerilerine uyunuz.

Son olarak, Stilex jel kullanımında hafif kızarıklık, kaşıntı, iştah kaybı, halsizlik, yorgunluk, uykusuzluk, baş ağrısı, baş dönmesi, bulantı ve ishal gibi yan etkiler görülebilir. Bu yan etkilerin şiddeti dozajın azaltılması veya tedavinin kesilmesi ile azalabilir. Bu tür yan etkileri fark ederseniz doktorunuza başvurmanız önemlidir.
 
Geri
Üst