AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Suleyman Orakcioglu kimdir nerelidir?

Editör

Yeni Üye

Süleyman Orakçıoğlu kimdir nerelidir?​

Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir. Süleyman Orakçıoğlu (Elazığ), Damat, Tween ve D’S Damat Markalarını barındıran Orka Tekstil’i kuran Türk iş adamı. Elazığ doğumlu Süleyman Nazif Orakçıoğlu, 2 erkek çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

DS Damat Türk malı mı?​

DS Damat Türk malı mı?
Erkek giyiminin pazar lideri D’S Damat, 2002 yılında geniş kitlelere kalite ve konforu sunmak üzere kuruldu. Kumaş seçimleri, dikiş, kalıp ve tasarımları ile kendi ligini yaratmış olan D’S Damat koleksiyonları 0 yerli yüksek kalitede kumaşlar ile Türkiye’de üretiliyor.

Orka Holding hangi marka?​

Damat ve Tween markalarını bünyesinde barındıran ORKA Tekstil 1986 yılında Süleyman Orakçıoğlu ve Halidun Orakçıoğlu tarafından ORKA Group’un bir parçası olarak, moda sektöründe geniş bir yelpazede ürün seçeneği sunan global bir erkek giyim şirketi olarak kurulmuştur.

Orka Holding sahibi kim?​

Orka Holding sahibi kim?
İSTANBUL (AA) – Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ‘Üçüncü üretim tesisimizi Giresun’da Organize Sanayi Bölgesinde 30 milyon TL yatırımla açmayı planlıyoruz.
Büşra Orakçıoğlu kiminle evlendi?​
Korona yüzünden düğün sönük geçti Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu’nun kızı Büşra Orakçıoğlu, geçen hafta hayatını Kerem Biberoğlu ile birleştirdi.

Süleyman Orakçıoğlu ilk eşi kimdir?​

Süleyman Orakçıoğlu ilk eşi kimdir?
Erkek giyim markaları Damat ve Tween’i bünyesinde bulunduran Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu eski haber spikeri Ahu Tanrıkulu ile Şubat 2011’de evlenmişti.

DS Damat iyi bir marka mı?​

damat’ın alt grubu olan ve damat koleksiyonuna çok yakın ürünleri olan, takım elbiseye damatta bin ytl nin üzerinde para vermek istemeyen ve şık şeyler giymek isteyenler için biçilmiş marka. gömlek konusunda damat ve d’s damat’ı tek geçerim. kesimleri gayet düzgün, kumaşları orta kalite takım elbise vb. markası.

Büşra Orakçıoğlu kimdir?​

Büşra Orakçıoğlu kimdir?
Büşra Orakçıoğlu – Pazarlama Grup Başkanı – Orka Holding – Damat / Tween / D’S | LinkedIn.

Büşra Orakçıoğlu kimin kızı?​

Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu’nun kızı Büşra Orakçıoğlu, geçen hafta hayatını Kerem Biberoğlu ile birleştirdi.

Ahu Tanrıkulu kim?​

Ahu Tanrıkulu kim?
Moderatör’ isimli programıyla ekrana gelen spiker Ahu Tanrıkulu, üç yıldır birlikte olduğu Damat-Tween’in sahibi Süleyman Orakçıoğlu ile evliliğe hazırlanıyor. Beykoz’da yeni taşındıkları evin kapılarını Akşam gazetesine açan Tanrıkulu, nişan yüzüklerini taktıklarını açıkladı.
DS Damat ile Damat Tween aynı mı?​
Damat-Tween ve ADV markaları ile bilinen Orka Grup, D’S Damat adlı yeni bir marka yarattı. Erkek giyimindeki temel ihtiyaçları, uygun fiyata satmayı hedefleyen markanın ilkbahar-yaz koleksiyonu 700 parçadan oluşuyor.

DS Damat Tween farkı ne?​

DS Damat Tween farkı ne?
damat ile ds arasında kumaş farkı vardır. biri yerli kumaş kullanırken diğeri ithal kumaş kullanır mamüllerinde, yoksa işçilik ve modellerde farklılık göstermezmiş.

Ahu Orakçıoğlu kiminle evli?​

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ile eşi Ahu Orakçıoğlu, Nişantaşı’nda tur atarken görüntüledi. Süleyman Orakçıoğlu ile Ahu Orakçıoğlu, Nişantaşı sokaklarını dolaşarak güzel havanın keyfini çıkardılar.

Emir Orakçıoğlu kimdir?​

Emir Orakçıoğlu kimdir?
Emir Orakçıoğlu, geçen ay kuzeni Onur Orakçıoğlu ile birlikte ‘Orone Tekstil’ adlı bir şirket kurdu. Avusturya Lisesi mezunu olan ve halen Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi’nde okuyan Emir Orakçıoğlu, “Bu şirket konusunda babam ve amcam büyük destek veriyor.

Ahu Tanrıkulu hangi kanalda?​

Kanal 24’teki \”3. Moderatör\” isimli programıyla ekrana gelen spiker Ahu Tanrıkulu, üç yıldır birlikte olduğu Damat-Tween’in sahibi Süleyman Orakçıoğlu ile nişanlandı.

Süleyman Orakçıoğlu, Elazığ doğumlu bir Türk iş adamıdır. Orka Tekstil'i kurarak içinde Damat, Tween ve D’S Damat markalarını bulunduran holdingin başında yer almaktadır. İyi derecede İngilizce bilen Orakçıoğlu, 2 erkek çocuk babasıdır. Orka Holding, Damat ve Tween gibi markaları bünyesinde barındıran bir moda şirketidir.

DS Damat, Türk malıdır ve erkek giyim sektöründe önemli bir yere sahiptir. D’S Damat markası, 2002 yılında kurulmuş olup geniş kitlelere kaliteli ve konforlu ürünler sunmayı hedeflemektedir. Türkiye'de yüksek kalitede yerli kumaşlar kullanılarak üretilen koleksiyonlarıyla dikkat çekmektedir.

Orka Holding, Damat ve Tween markalarını barındıran bir şirkettir. ORKA Tekstil, 1986 yılında Süleyman Orakçıoğlu ve Halidun Orakçıoğlu tarafından kurulmuştur. Moda sektöründe geniş bir ürün yelpazesi sunan global erkek giyim şirketi olarak faaliyet göstermektedir.

Orka Holding'in sahibi Süleyman Orakçıoğlu'dur. Şirket, Giresun'da yeni bir üretim tesisi açmayı planlamaktadır. Halidun Orakçıoğlu'nun kızı Büşra Orakçıoğlu, Kerem Biberoğlu ile evlenmiştir.

Süleyman Orakçıoğlu'nun ilk eşi Ahu Tanrıkulu'dur. Ahu Tanrıkulu, eski bir haber spikeridir. Süleyman Orakçıoğlu'nun ikinci eşi ise Ahu Orakçıoğlu'dur.

Büşra Orakçıoğlu, Pazarlama Grup Başkanı olarak Orka Holding bünyesinde çalışmaktadır. Halidun Orakçıoğlu'nun kızı olan Büşra Orakçıoğlu, Kerem Biberoğlu ile evlenmiştir.

Emir Orakçıoğlu, Süleyman Orakçıoğlu'nun kuzenidir. Onur Orakçıoğlu ile birlikte 'Orone Tekstil' adlı bir şirket kurmuştur. Avusturya Lisesi mezunu olan Emir Orakçıoğlu, Sabancı Üniversitesi'nde Yönetim Bilimleri okumaktadır.

Ahu Tanrıkulu, Kanal 24'teki "3. Moderatör" programıyla ekranlara gelmektedir. Ahu Tanrıkulu, Damat-Tween'in sahibi Süleyman Orakçıoğlu ile ilişki içindedir ve nişanlanmışlardır.

Geri